Επικαιρότητα

Εξαιρετικό το κοινωνικό έργο στον 1ο χρόνο λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Νάουσας

Το κοινωνικό έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Νάουσας είναι εξαιρετικό στον μόλις 1ο χρόνο λειτουργίας.

Η κα Γατουρτζίδου Θεοδοσία συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Νάουσας μας παρουσιάζει το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται και καλεί όλους τους δημότες της Νάουσας με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενίσχυση Κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής των πολιτών, για την επίλυση και κάλυψη μεγάλων αναγκών σε ένα ευρύ φάσμα συμπολιτών του Δήμου.

“Μέχρι σήμερα ως Κοινωνική δομή, στηρίζουμε (200) ευπαθείς ωφελούμενες οικογένειες του Δήμου μας, μέσα από χορηγίες μεγάλων εταιριών και από δωρεές των πολιτών του Δήμου μας!

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι οικογένειες που στηρίζουμε είναι κυρίως πολύτεκνες, μονογονεικές, οικογένειες με ΑμεΑ και οικογένειες με πολύ χαμηλά εισοδήματα!!

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο μας, προσφέρει τρόφιμα (μακράς διάρκειας), ρούχα,παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία ,σχολικά είδη και είδη οικιακού εξοπλισμού σε οικογένειες του Δήμου, που έχουν πραγματική ανάγκη!!

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο μας, υλοποιήθηκε με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής ένωσης και μέσω του φορέα Ε.Π.Ε.Κ.Α  Αθήνα και του συμπράττοντα Δήμου Νάουσας.

Ξεκίνησε να λειτουργεί από τις 23 Μαΐου του 2018 και για 1 χρόνο, έχοντας την δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη 2 χρόνια λειτουργίας της δομής! ”

ΔΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΟΔΟΣ: ΛΟΓΓΟΥ-ΤΟΥΡΠΑΛΗ (πρώην Πανεπιστήμιο) Δήμου Νάουσας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας :
(23320) 29936 Κ.Π. & (23320) 29915 Κ.Φ.

Email Κοινωνικού παντοπωλειου:
KoinonikoPantopoleio.naousa1@gmail.com

Email Κοινωνικού φαρμακειου :
Koinonikofarmakeionaousas@gmail.com

Δείτε όλες τις δράσεις του Κοινωνικό Παντοπωλείο μας στο facebook

 

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button