Άρθρογραφία

Εξαγριωμένοι κάτοικοι με ζευγάρι που έβαψε μπλε καταρράκτη για να αποκαλύψει το φύλλο του μωρού (vid)

Το ζευγάρι διέγραψε τις αναρτήσεις, αλλά τα βίντεο είχαν γίνει ήδη viral και ο κόσμος είχε εξαγριωθεί.

Έχουμε δει πολλά βίντεο με ζευγάρια που τρυπάνε μεγάλα μπαλόνια και ανάλογα με το χρώμα που βγαίνει (γαλάζιο ή ροζ) μαθαίνουν το φύλο του μωρού που εγκυμονεί η γυναίκα. Στη Βραζιλία όμως, ένα ζευγάρι το τερμάτισε και κατάφερε να εξοργίσει όλο τον κόσμο με αυτό που έκανε…

Παρενέβησαν στη φύση και έβαψαν έναν καταρράκτη μπλε, για να υποδηλώσουν πως το μωρό που περιμένουν είναι αγόρι. Βγήκε το σχετικό βίντεο που ανέβηκε στα social media, αλλά οι ντόπιοι εξαγριώθηκαν για το «έγκλημα κατά της φύσης» και την περιβαλλοντική καταστροφή.

Η περιβαλλοντολόγος Βανέσα Κόστα έγραψε μάλιστα: «Συγχαρητήρια. Θα είστε γονείς ενός όμορφου περιβαλλοντικού εγκλήματος». Πολλοί άλλοι προειδοποίησαν ότι το νερό, το οποίο πολλοί πίνουν πιο κάτω στη βόλτα τους, τώρα «μπορεί να είναι μολυσμένο».

Ο καταρράκτης τροφοδοτεί τον ποταμό Queima-Pe και είναι η κύρια πηγή νερού για την κοντινή πόλη Tangara da Serra. Οι πρόσφατες περίοδοι ξηρασίας οδήγησαν τους κατοίκους να βασίζονται στο ποτάμι όλο και περισσότερο, γι’ αυτό το viral βίντεο πυροδότησε μια τόσο έντονη αντίδραση.

Το ζευγάρι διέγραψε τα βίντεο καθώς οι αντιδράσεις συνέχισαν να διογκώνονται, αλλά όπως όλοι γνωρίζουν: Το διαδίκτυο είναι για πάντα και ότι ανεβάσεις για 1 δευτερόλεπτο μένει για μία αιωνιότητα.

Αφού τα βίντεο έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Περιβάλλοντος ανέφερε ότι η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη, ενώ θα γίνουν αναλύσεις για να δουν κατά πόσο μολύνθηκε το νερό.

Πηγή
www.gazzetta.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button