Επικαιρότητα

Δ. Αντωνίου: Η Τροχαία Θεσσαλονίκης τα είδε όλα στην Καλαμαριά με την παράνομη στάθμευση σε ράμπες και θέσεις ΑμεΑ

Στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη, συνεχίστηκε σήμερα η ενημερωτική δράση για την αποτροπή της παράνομης στάθμευσης σε ράμπες και θέσεις ΑμεΑ

Την πρωτοβουλία για τη δράση έλαβε ο γνωστός για τον αγώνα του υπέρ των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, Δημήτρης Αντωνίου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Χθες επισκέφθηκαν το κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα την πλατεία Αριστοτέλους ενώ σήμερα σειρά είχε η Καλαμαριά.

Όπως είχε καταγγείλει και χθες ο κ. Αντωνίου, το πρόβλημα με τη στάθμευση σε ράμπες και θέσεις ΑμεΑ είναι ιδαιτέρα έντονο στην Καλαμαριά.

Σε ανάρτηση στο Facebook στο περιθώριο της σημερινής δράσης, έγραψε χαρακτηριστικά πως “η Τροχαία Θεσσαλονίκης κυριολεκτικά ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ”.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αντωνίου:

“Σήμερα σειρά στην ενημερωτική μας δράση είχε ο πεζόδρομος της καλαμαριάς όπου η τροχαία θεσσαλονίκης κυριολεκτικά ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ

Οχήματα σε θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ για ”2 λεπτάκια”
Μηχανές παρκαρισμένες παντού πάνω στον πεζόδρομο
Φορτηγά καβαλημένα στο πεζοδρόμιο

Θα έχουν πολύ δουλειά από δευτέρα στην καλαμαριά, όπως φαίνεται…. Σήμερα ενημερώσαμε τον κόσμο ”προειδοποιητικά”. Το θετικό ήταν η συμπαράσταση του κόσμου που δήλωναν δυστυχώς και οι ίδιοι (γονείς, ηλικιωμένοι, ΑμεΑ) ταλαιπωρημένοι από την έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού από μερίδα των συμπολιτών μας.

Και ο αγώνας για την αλλαγή της κακής μας νοοτροπίας συνεχίζεται…”

Πηγή
www.thestival.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button