Επικαιρότητα

Γονείς παραληρούν εκθέτοντας το παιδί τους, αφού έφυγαν άπραγοι απ’ το σχολείο

Ζευγάρι από την Κατερίνη ανέβασε βίντεο με βρισιές προς το σχολείο του παιδιού τους…

Οι γονείς που θα δεις παρακάτω, ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που προφασίζονται πως είναι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» και συμφωνούν πως η μάσκα και το rapid test κατά του κορωνοϊού είναι «σατανικά και εγκληματικά». Τραμπουκίζουν τους γονείς που έφεραν στο σχολείο τα παιδιά τους με μάσκα και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της Covid-19 και στερούν από το παιδί τους τη δυνατότητα να κάνει μάθημα, να κοινωνικοποιηθεί με τους συμμαθητές του, να βιώσει μια ανέμελη σχολική ζωή.

Σα να μην έφτανε αυτό, εκθέτουν την ψεκασμένη τους ιδεολογία σε βίντεο και βάζουν ανάμεσα το παιδί τους, που νομίζει πως όλο αυτό το οποίο εκτυλίσσεται γύρω του, είναι ένα παιχνίδι. Ο ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών του παρακάτω βίντεο, σύμφωνα με μαρτυρίες του Twitter είναι στρατιωτικός, γνωστός για την δράση του ως αντί-εμβολιαστής και αρνητής, με συμμετοχή σε κινητοποιήσεις.

Το παρακάτω video μου προκάλεσε κόμπο στο στομάχι. Το δεύτερο μέρος του, ακόμα μεγαλύτερο σφίξιμο. Γιατί να την πληρώνουν τα παιδιά για την επιπολαιότητα και την επιδεικτική άγνοια των μεγάλων;

 

Πηγή
mikropragmata.lifo.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button