Επικαιρότητα

Γλυφάδα: Θρήνος για τον 25χρονο που πέθανε αβοήθητος στην άσφαλτο – Η έκκληση του πατέρα ….

Συγκλονίζει ο πατέρας του 25χρονου μοτοσικλετιστή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, μετά το τροχαίο ο οδηγός του πολυτελούς σπορ οχήματος εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο τον 25χρονο, που προηγουμένως είχε πέσει σε δύο ακόμη αυτοκίνητα.

Ειδικότερα, ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, ενώ κινούταν στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την Αθήνα και αρχικά συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε ένας 32χρονος. Στη συνέχεια έστριψε δεξιά το τιμόνι και προσέκρουσε στη μοτοσικλέτα του 25χρονου, που κινούταν στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας για να καταλήξει τελικά με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

«Εγώ κάνω μία έκκληση σε αυτό το ανήθικο στοιχείο γιατί άφησε το παιδί μου και το εγκατέλειψε και έφυγε. Εδώ χτυπάμε μια γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε. Σταματάς, μένεις εκεί και λες “τι έχω κάνει;”. Εγώ έτσι ξέρω. Μπορεί το παιδί μου να ζούσε, έτσι κατάλαβα τώρα στη Βούλα. Στο νοσοκομείο που με φώναξαν και πήγα πρέπει να ζούσε δηλαδή το παιδί, από ό,τι μπορείς να καταλάβεις σε αυτές τις καταστάσεις», λέει ο πατέρας του.

Ο πατέρας απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει ή έχει δει κάτι, «να μας το πει».

Έκκληση να βρεθεί ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε αβοήθητο τον 25χρονο απηύθυνε και ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, που σε ανάρτηση στο Facebook σημείωσε μεταξύ άλλων πως «το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον πατέρα που ξαφνικά έχασε τον 25χρονο γιο του και ούτε μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση βρίσκεται ο άνθρωπος αυτός» είναι «να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο οδηγός-δολοφόνος». «Η ζωή που χάθηκε δεν γυρίζει πίσω, αλλά τουλάχιστον να αποδοθεί δικαιοσύνη, να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης», ανέφερε ο ίδιος.

Το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη, έγινε στη Βουλιαγμένης 59, στη Γλυφάδα, τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το πολυτελές αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο.

Οι αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, έχουν ξεκινήσει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού και αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο του τροχαίου.

Πηγή
www.lifo.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button