Επικαιρότητα

Βρέθηκε συμβατός δότης για τον μικρό Ηλία Αργυροκαστρίτη

Τον μικρό ήρωα μας Ηλίας Αργυροκαστρίτης. Ένα Μωρό Αναζητεί Συμβατό Δότη,  γνωρίσαμε μέσα από τις αγωνιώδης αναρτήσεις της μητέρας του.

Παρακολουθούσαμε μέσα από το διαδικτυακό παράθυρο, τις εκδηλώσεις των Ελλήνων σ΄όλο τον κόσμο και φυσικά στη χώρα μας για την ενημέρωση και εγγραφή νέων Δοτών Μυελού των Οστών, μια και οι ειδικοί πίστευαν ότι πιθανότερο να βρεθεί συμβατός δότης με μεσογειακό και κυρίως Ελληνικό αίμα, μια και οι γονείς του είναι Έλληνες μετανάστες στην Αμερική,διαμένουν στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

Ο Ηλίας πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που πλήττει το ανοσοποιητικό σύστημα του.

Σήμερα ήταν η μέρα με το νέο που περίμεναν,αγωνιούσαν,πάλευαν τόσους μήνες, σήμερα η «Κραυγή» Μια Ελληνίδας Μάνας Από Την Αμερική Προς Όλο Τον Κόσμο Του Διαδικτύου εισακούστηκε.

Πριν από λίγο στην προσωπική της σελίδα, σε live μετάδοση, κρατώντας με δυσκολία τα δάκρυα της και με τρεμάμενη φωνή μας ανακοίνωσε τα σπουδαία νέα.

Βρέθηκε συμβατός κατά μεγάλο ποσοστό Δότης με τον μικρό άγγελο της τον Ηλία.

Οι διαδικασίες έχουν ήδη δρομολογηθεί, 24 Σεπτεμβρίου ο μικρός μας αγωνιστής θα αρχίσει την προετοιμασία και 3 Οκτωβρίου θα μεταμοσχευτεί με τα αιμοποιητικά κύτταρα του ευλογημένου συνανθρώπου μας που θα τον κάνει υγιή.

Δείτε video που ακολουθεί την μητέρα του να ανακοινώνει το σπουδαίο νέο…

https://www.facebook.com/evieargiro/videos/1710456392396476/

Η διαδικασία είναι δύσκολη για τόσο μικρό μωρό ,αλλά μετά από προσπάθεια τόσων μηνών έφτασαν κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στέλνουμε όλοι τις θετικές μας σκέψεις με την ευχή σύντομα να δούμε φωτογραφίες από έναν απόλυτα υγιή Ηλία και από μια χαμογελαστή στα μάτια και στα χείλη οικογένεια.

Μπράβο σας για τον αγώνα που κάνατε για τη σωτηρία του παιδιού σας.

Διαβάστε:  Πέθανε από καρκίνο στα 40 και άφησε στην κορούλα της 17 δώρα γενεθλίων
Σας θαυμάζομαι και σας στηρίζομαι με τη σκέψη μας.

Μη σταματάτε να ενημερώνεστε να γίνεστε Δότες Μυελού των Οστών …ίσως για κάποιον να είστε ο ένας και μοναδικός που περιμένει να του δώσει ζωή.

Και μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα ή να μας ακολουθήσετε στο twitter
Πηγή
https://alithinesgynaikes.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button