Επικαιρότητα

Βράβευση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πύργου για διακρίσεις σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, σε Πανελλήνια , Πανευρωπαικά και Παγκόσμια πρωταθλήματα

Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή, έγινε  η εκδήλωση που οργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων με αφορμή την Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πύργου βραβεύτηκε στο πλαίσιο της βράβευσης Αθλητών με αναπηρία με διακρίσεις σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, σε Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια του σχολείου κα Αγγελική Πετρόγιαννη και τους καθηγητές τους ανέβηκαν στη σκηνή του Πολυχώρου Εκδηλώσεων ROYAL και παρέλαβαν με μεγάλη χαρά το βραβείο τους.

Ακόμη, μας τίμησαν με την παρουσία τους η κα Μαριγούλα Μαργαρίτη, Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών, η κα Αγαθή Ρηγοποπούλου, Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ του Ν. Ηλείας «Ήλις», ο κ. Παντελής Παπαναγιώτου, Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Μ.Α.με.Α., ο Σύλλογος Παραπληγικών Πύργου καθώς και ο ηλείος Παρολυμπιονίκης κ. Πολυχρόνης Χρονόπουλος τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.

Είμαστε περήφανοι για τους μαθητές μας και ευχόμαστε κι άλλες διακρίσεις στο μέλλον.

Πηγή
www.iliaweb.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button