Επικαιρότητα

Αυτός είναι ο 55χρονος ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στη Μάνη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τις Αρχές τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 55χρονου ιερέα, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε στη 12χρονη κόρη της συντρόφου του, στη Μάνη.

Αυτός είναι ο 55χρονος ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στη Μάνη

Πρόκειται για τον Νικόλαο Σταματόγιαννη του Νικολάου και της Μαργαρίτας που γεννήθηκε το 1964 στο Κερατσίνι Αττικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 31/12/2019, σύμφωνα με σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Πώς αποκαλύφθηκαν οι αρρωστημένες ορέξεις του ιερέα

Σοκ από την αποκάλυψη ότι ιερέας από το χωριό Οχιά της Μάνης βίαζε 12χρονη κόρη της βουλγάρας γυναίκας με την οποία ο ιερέας συζούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερέας που είναι ένας ιδιαίτερος, θα λέγαμε ιδιόρυθμος άνθρωπος, ίσως και προβληματικός με τα αρχικά του να είναι Ν. Σ., είναι χήρος με 5 παιδιά. Σήμερα συζεί με την μητέρα του ανήλικου κοριτσιού.

Ο 55χρονος ιερέας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το 12 ετών, κοριτσάκι από την ηλικία των εννέα ετών. Κάτοικοι κάνουν λόγο για έναν αλκοολικό άνδρα,  που χτυπούσε την ανήλικη ανάλογα με τις ορέξεις του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν έφθασε στο Χαμόγελο του Παιδιού το οποίο κίνησε όλες τις διαδικασίες που οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του ιερέα στις 22 Οκτωβρίου, ενώ άμεσα προχώρησε η προανάκριση και η απολογία του. Έχει οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης, όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη του.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button