Επικαιρότητα

Φρίκη στην Ιτέα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του βιασμού του ανήλικου ΑμεΑ από τον πατέρα της!

Ένα περιστατικό που δεν το χωράει ανθρώπινος νους εκτυλίσσεται στην Άμφισσα, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία.

Ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν έγκυος, η οποία απέβαλε. Μετά από εξέταση DNA προέκυψε ότι ο ίδιος της ο πατέρας ήταν ο άνθρωπος που την άφησε έγκυο…

Το φρικιαστικό περιστατικό αποκαλύφθηκε χθες όταν η μαθήτρια, η οποία είναι μάλιστα άτομο με ειδικές ανάγκες οδηγήθηκε με φρικτούς πόνους στο νοσοκομείο της Άμφισσας. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι έγκυος, η οποία όμως είχε αποβάλει.

Το κορίτσι που πήγαινε σε ειδικό σχολείο, δεν ήταν σε θέση από ότι λένε οι πληροφορίες να προβάλλει αντίσταση και έτσι βίωνε σιωπηρά τον εφιάλτη.

Οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία και ελήφθη DNA, προκειμένου οι αρχές να έχουν ακριβή εικόνα για το τι έχει συμβεί. Το δείγμα που ελήφθη από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, εστάλη στα εργαστήρια της Αθήνας και σήμερα ο δράστης, αλβανικής καταγωγής, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ Ιτέας και συνελήφθη.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button