Επικαιρότητα

Απίστευτο περιστατικό στην Άρτα: Διευθύντρια δάγκωσε 11χρονο μαθητή με αυτισμό επειδή της τραβούσε τα μαλλιά

Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει μια υπόθεση από την Άρτα με πρωταγωνίστρια μια δασκάλα Ειδικού Σχολείου η οποία φέρεται να δάγκωσε 11χρονο μαθητή με αυτισμό.

Το απίστευτο συμβάν που ήρθε για πρώτη φορά χθες στο φως εκτυλίχθηκε εντός του σχολείου που φοιτά ο 11χρονος την περασμένη Τρίτη. Όπως λέει στο iefimerida.gr ο δικηγόρος της οικογένειας, Κωνσταντίνος Τράμπας πρόκειται «για μια καταγγελία στην οποία προχώρησε η μητέρα του παιδιού μετά τα τραύματα που εντόπισε στο σώμα του. Το παιδί πήγε στο σχολείο χωρίς κανένα σημάδι και επέστρεψε με γρατσουνιές στο δεξί αυτί, στους καρπούς των χεριών, αλλά και μια δαγκωματιά στο πόδι που του προκάλεσε μια τεράστια μελανιά».

«Δάγκωσε τον 11χρονο επειδή της τραβούσε τα μαλλιά»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η μητέρα πήγε να πάρει το παιδί της από το σχολείο και αμέσως αντιλήφθηκε τις γρατσουνιές πίσω από το αυτί, αλλά και στα χέρια του. Ακολούθως, επιστρέφοντας σπίτι, ετοιμάζοντας το παιδί για μπάνιο διαπίστωσε έκπληκτη ότι στο μέσο του ποδιού φέρει μια μεγάλη μελανιά, στην οποία μάλιστα φαίνονται ίχνη δοντιών.

Μετά από επικοινωνία με το σχολείο προκειμένου να λάβει εξηγήσεις, η Διευθύντρια παραδέχθηκε την πράξη της, υποστηρίζοντας πως η ίδια δάγκωσε τον γιο της, προκειμένου να τον απομακρύνει επειδή της τραβούσε τα μαλλιά.

Μήνυση κατά της Διευθύντριας κατέθεσε η οικογένεια

Σύμφωνα με τον κ. Τράμπα η οικογένεια έχει καταθέσει μήνυση κατά της Διευθύντριας του Ειδικού Σχολείου Άρτας, ενώ πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι ενημερώθηκε και η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Άρτας. Xθες η ιστοσελίδα «Μαχητής της Άρτας» δημοσίευσε και φωτογραφίες από τα τραύματα που καταγγέλλει η μητέρα ότι προκάλεσε στο παιδί της η Διευθύντρια και δασκάλα του.

Όπως είναι φυσικό το συμβάν έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην κοινή γνώμη, ενώ η μητέρα του 11χρονου μαθητή ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη, αφού τέτοια περιστατικά πρέπει να χρήζουν διαφορετικής αντιμετώπισης, ειδικότερα σε ένα τέτοιο ειδικό σχολικό περιβάλλον.

Πηγή
www.iefimerida.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button