Επικαιρότητα

Ανοίγουν μονάδες ειδικής αγωγής όλων των βαθμίδων, δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί την 1η Ιουνίου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε το άνοιγμα δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων την 1η Ιουνίου

«Πράσινο φως» στο άνοιγμα των δημοτικών, νηπιαγωγείων, παιδικών και βρεφικών σταθμών, αλλά και στις εκπαιδευτικές μονάδες ειδικής αγωγής όλων των βαθμίδων έδωσε η επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. 

Η επαναλειτουργίας τους θα γίνει τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020. Περαιτέρω λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας τους θα δοθούν αύριο, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σε αυτή θα μετάσχει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, που θα μιλήσουν για το άνοιγμα των εκπαιδευτικών δομών.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του ο Στέλιος Πέτσας αναφέρει: 

Κατόπιν ομόφωνης θετικής εισήγησης της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, ανακοινώνεται ότι θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020:

  • οι εκπαιδευτικές δομές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία),
  • οι εκπαιδευτικές μονάδες ειδικής αγωγής όλων των βαθμίδων, καθώς και
  • οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί.
Στην αυριανή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, στις 13:00 στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, θα συμμετάσχει η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως και ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος για περαιτέρω εξειδίκευση των λεπτομερειών σχετικά με την επαναλειτουργία των ανωτέρω δομών.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button