Επικαιρότητα

Ανήλικοι Ρομά χτύπησαν και λήστεψαν ΑΜΕΑ στη Λαμία

Ο άτυχος άνδρας που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, επέστρεφε στο σπίτι του, όταν ξαφνικά όρμησαν κατά πάνω του δυο ανήλικα παιδιά που τον έσπρωξαν άγρια ρίχνοντάς τον στο οδόστρωμα

Αναστάτωση και οργή έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό βίαιας επίθεσης σε βάρος ηλικιωμένου από ανήλικους Ρομά ληστές, το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο της Λαμίας. Μάλιστα, το ανυπεράσπιστο θύμα των αδίστακτων πιτσιρικάδων αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα!

Ο άτυχος άνδρας επέστρεφε στο σπίτι του, όταν ξαφνικά όρμησαν κατά πάνω του δυο ανήλικα παιδιά που τον έσπρωξαν άγρια ρίχνοντάς τον στο οδόστρωμα. Αμέσως μετά, και ενώ εκείνος ήταν αδύνατο να αντισταθεί, άρπαξαν την τσάντα του μέσα στην οποία είχε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα πολύτιμα γι’ αυτόν έγγραφα και εξαφανίστηκαν τρέχοντας.

Το θύμα έσπευσαν να βοηθήσουν περίοικοι, που διαπίστωσαν ότι δεν είχε τραυματιστεί από την πτώση. Στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί που ξεκίνησαν αναζητήσεις αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δυο ανήλικους που, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φορούσαν σκούρα ρούχα.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button