Επικαιρότητα

ΑμεΑ Κεντρικής Μακεδονίας: Ουδεμία σχέση έχουμε με εράνους

Ανακοίνωση με αφορμή τη διενέργεια εράνου από μικρή ομάδα ατόμων για την ενίσχυση Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία εξέδωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΟΜΑΜΕΑ-ΚΜ), ξεκαθαρίζοντας πως οι φορείς-μέλη της δεν υποστηρίζουν ερανική δράση και ουδεμία σχέση έχουν με τέτοιου είδους ενέργειες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΟΜΑΜΕΑ-ΚΜ) είναι ο μοναδικός Δευτεροβάθμιος φορέας εκπροσώπησης Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιων Παθήσεων στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, είναι μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) και αγωνίζεται για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ΑμεΑ.

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε πως στην πόλη της Θεσσαλονίκης υπάρχει μια μικρή ομάδα ανθρώπων που υποστηρίζει ότι διενεργεί έρανο για την ενίσχυση Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία, χωρίς να κατονομάζει ποιος Σύλλογος είναι αυτός και ελλείψει οποιουδήποτε νομίμου παραστατικού (άδεια εράνου, διπλότυπες αποδείξεις).

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Κεντρικής Μακεδονίας με την παρούσα ανακοίνωση γνωστοποιεί ότι οι φορείς-μέλη της δεν υποστηρίζουν ερανική δράση και ουδεμία σχέση έχουν με τέτοιου είδους ενέργειες.

Πηγή
www.thestival.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button