Επικαιρότητα

“Αδυσώπητος ο χρόνος κυλά, βασανιστικά”: Συγκινεί η μαμά της 5χρονης Εύχαρις που “έφυγε” από Η1Ν1

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαιτέρως δύσκολη για την μαμά της 6χρονης Εύχαρις καθώς είναι η ονομαστική εορτή του αγγελουδιού της που “‘εσβησε” τον Φεβρουαρίο του 2019 από H1N1 στο Νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ. Κανείς δεν ξέχασε το χαμογελαστό κοριτσάκι με το φωτεινό βλέμμα και τα εκφραστικά μάτια που έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδοξα από τη ζωή.

Οι τελευταίες στιγμές του 5χρονου αγγελουδιού

Η μικρούλα παρουσιάσε πολύ υψηλό πυρετό και οι γονείς της τη μετέφεραν την στα Επείγοντα του ΠΑΓΝΗ. Οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη την εισαγωγή του παιδιού στην Παιδιατρική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος, ωστόσο η κατάσταση του μικρού κοριτσιού έδειχνε σημάδια επιδείνωσης, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

«Το κοριτσάκι μεταφέρθηκεστα ΤΕΠ και από εκεί στην Παιδιατρική Κλινική. Στη συνέχεια οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να νοσηλευθεί στη ΜΕΘ Παίδων όπως και έγινε. Εκεί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών το κοριτσάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή», είχε δηλώσει τότε ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου κος. Γιάννης Φανουργιάκης.

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΟΥΝ

Με αφορμή την ημέρα της γιορτής της κόρης της η μαμά της Vasso Chatzianesti-Savva έκανε μια ανάρτηση που ραγίζει καδριές.

“28/1/2022 : Έφτασε και σήμερα η μέρα της γιορτής σου και για άλλη μια χρονιά εσύ δεν είσαι εδώ. Αδυσώπητος ο χρόνος κυλά, άλλες φορές αργά κι άλλες τόσο γρήγορα που δεν τον προλαβαίνεις, αλλά πάντα το ίδιο βασανιστικά. Σ’αγαπώπο αιώνια Ευχαράκι μου!!!! 💕 💕 😘😘😘 #giatinEfharis

28/1/2020: Σήμερα η γιορτή σου μωρό μου!!!

Ήσουν χαρούμενη που είχες τη γιορτή σου πέρσι και έφτιαξες τα δωράκια σου για να μοιράσεις στους φίλους σου!! Γράψε και το όνομα σου, σου είπα για να ξέρουν οι φίλοι σου ότι είναι από εσένα και να σε θυμούνται. Και έγραψες σε αυτό το μικρό χαρτάκι “Με αγάπη Εύχαρις”

Ποιος να μου το λεγε ότι φέτος θα γιορτάζαμε μακριά η μία από την άλλη και το μόνο που θα είχα από σένα είναι αυτό το μικρό χαρτάκι…για να σε θυμάμαι!!! Τα δωράκια σου όμως, σου τα έφτιαξα και θα τα μοιράσω σε όλους όσους σε αγαπάνε για πάντα!!!

Χρόνια γαλήνια να έχεις ομορφιά μου!! Σ’αγαπώπο!!!
Εθελοντές Δότες Μυελου των Οστών Σητείας
Σε αγαπάμε Ευχαρις, δεν σε ξεχνάμε ποτέ πεταλουδιτσα μας! ♥️♥️♥️

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button