Επικαιρότητα

Ήρωες οδηγοί σχολικών έσωσαν μωρό από κλεμμένο αυτοκίνητο – Καρέ καρέ η δραματική διάσωση (video)

Μία ηρωική επέμβαση έκαναν δύο οδηγοί σχολικών λεωφορείων, όταν διαπίστωσαν πως ένα νηπιάκι βρισκόταν στο αυτοκίνητο των γονιών του, που εκείνη την ώρα το έκλεβαν άγνωστοι, την ώρα που οι γονείς βοηθούσαν το μεγαλύτερο παιδί τους.

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τον τρομοκρατημένo μπαμπά να τρέχει προς ένα από τα σχολικά και να ζητά βοήθεια. 

«Σας παρακαλώ καλέστε την αστυνομία. Κάποιος έκλεψε το αυτοκίνητό μας. Υπάρχει ένα μωρό μέσα», ακούγεται να λέει στον οδηγό με την μητέρα του 2χρονου παιδιού να κλαίει δίπλα του. 

Ο ένας οδηγός πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και κινητοποίησε τους συναδέλφους του.  «Ούρλιαζαν ότι κάποιος έκλεψε το αμάξι τους με το μωρό μέσα», ανέφερε σχετικά ο οδηγός.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ

Οι γονείς φέρονται να βγήκαν από το όχημα, προκειμένου να βοηθήσουν το μεγαλύτερο παιδί τους να μπει στο σχολικό λεωφορείο, όταν το αυτοκίνητο με το άλλο τους παιδί μέσα το έκλεψαν άγνωστοι.

Μέσα σε λίγα λεπτά, μία άλλη οδηγός λεωφρορείου είδε το μωρό να κάθεται μόνο του σε ένα πάρκινγκ ο και η  κάμερα την έχει καταγράψει να λέει: «γλυκό μου μωράκι».

Το πήρε και το έβαλε προσεκτικά στο μπροστινό  κάθισμα του σχολικού λέγοντας: «Θα σε πάω στη μαμά σου». Αργότερα, η οδηγός παρέδωσε το μωρό στη μητέρα ρωτώντας τη, αν όντως ήταν το παιδί της και τη διαβεβαίωσε ότι ήταν καλά στην υγεία του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη για το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΗ

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button