Επικαιρότητα

Ο 5χρονος Χριστόφορος «ταξίδεψε» για την γειτονιά των αγγέλων, ένας μαχητής της ζωής!

Δυστυχώς, ο 5χρονος Χριστόφορος, το παιδάκι που συγκίνησε όλη την Ελλάδα για τη μάχη που έδινε για να νικήσει το γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους, έναν από τους σπανιότερους παιδικούς όγκους του εγκεφάλου, «ταξίδεψε» για τη γειτονιά των αγγέλων.

Ο μικρούλης Χριστόφορος βρισκόταν εδώ και 20 μήνες με την οικογένειά του σε ένα εξειδικευμένο ογκολογικό κέντρο στην πόλη Monterrey του Μεξικού ακολουθώντας ειδική θεραπεία.

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο θείος του παιδιού, Τρύφωνας Βασκούδης, με ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο κείμενο.

Το συγκλονιστικό κείμενο για την απώλεια του 5χρονου Χριστόφορου

“Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου ανιψιε, τώρα θα μπορείς να παίζεις ξεγνοιαστος εκεί ψηλά. Μας διδαξες ολους εδω κ 21 μηνες τι σημαίνει δεν εγκαταλείπω τη μάχη, τα έβαλες με τα θηρια κ έγινες σύμβολο κ έμπνευση ζωής. Θα ειμαι παντα περήφανος για σένα! Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου ολους οσους στηριξατε την οικογένεια μου κ τον αδιακοπο αγώνα μας ολο αυτό το διάστημα. — χίλια κομμάτια.”

https://www.facebook.com/trifonas.vask/posts/10155322344599159

Ο 5χρονος Χριστόφορος μας έδινε δύναμη και τεράστια πίστη ότι το θαύμα μπορεί να γίνει. Ξεπερνώντας τεράστιες δυσκολίες, ανέτρεψε την αρχική πρόβλεψη για 6-9 μήνες επιβίωσης, φτάνοντας τους 21 και σύμφωνα με τους γιατρούς ήταν σε κάλο δρόμο όπως ανέφεραν οι γονείς του.

Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button