ΓονείςΕπικαιρότηταΠαιδιά

Ένα εντυπωσιακό θεματικό πάρκο δεινοσαύρων ανοίγει τις πύλες του στην Αθήνα

Τα kid friendly καφέ, οι παιδότοποι και οι παιδικές χαρές είναι μέσα στο πρόγραμμα ψυχαγωγίας κάθε γονιού σχεδόν κάθε εβδομάδα. Γι’ αυτό και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν ακούμε για πρωτότυπες προτάσεις οικογενειακής εξόδου. Από την ερχόμενη Δευτέρα, λοιπόν, γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά… γιγαντιαίους δεινόσαυρους στην Αθήνα.

Για να μην σας κρατάμε άλλο σε αγωνία, λοιπόν, ο «Κόσμος των δεινοσαύρων» ανοίγει τις πύλες του τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στον χώρο του HELEXPO στο Μαρούσι (λεωφ. Κηφισίας 39), αφού πρώτα εντυπωσίασε τους επισκέπτες του στη Θεσσαλονίκη. Το θεματικό πάρκο περιλαμβάνει μουσείο με απολιθώματα και σκελετούς γιγάντιων ζώων και φυσικά ομοιώματα των τεράστιων δεινοσαύρων με ήχο και κίνηση. Η περιήγηση στο πάρκο διαρκεί περίπου μία ώρα, κατά την οποία ένας… επικεφαλής εξερευνητής σας ξεναγεί στον χώρο ενώ στο τέλος της επίσκεψης, τα παιδιά παίρνουν πιστοποιητικό παλαιοντολόγου.

Εκτός από οικογένειες, το πάρκο επισκέπτονται γκρουπ μαθητών. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση, θα πρέπει να προγραμματίσετε εγκαίρως την επίσκεψή σας αν πρόκειται για ομάδα άνω των 20 ατόμων, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού. Ο «Κόσμος των δεινοσαύρων» θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019. 

Δείτε περισσότερα εδώ και στο Facebook.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Πέμπτη 9.00-13.00, Παρασκευή 9.00-13.00 και 17.00- 21.00, Σάββατο 11.00-21.00 Κυριακή 11.00-19.00.

Η γενική είσοδος ανέρχεται στα 8 ευρώ ενώ το εισιτήριο για ανέργους κοστίζει 6 ευρώ. Αν σας συμφέρει περισσότερο, υπάρχει η δυνατότητα οικογενειακού εισιτηρίου για 2 γονείς και 2 παιδιού στα 26 ευρώ και για μια τριμελή οικογένεια στα 21 ευρώ. Δεν υπάρχει χρέωση για παιδιά μέχρι 3 ετών.

Μέχρι να το επισκεφτείτε, πάρτε μια γεύση από τις φωτογραφίες:

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button