Επικαιρότητα

Έκκληση: Η μικρή Ελευθερία διαγνώσθηκε με ρετινοβλάστωμα και χρειάζεται τη βοήθειά μας

Έκκληση για βοήθεια απευθύνουν οι γονείς της 3,5 ετών Ελευθερίας που διαγνώσθηκε με ρετινοβλάστωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου στα μάτια σε ηλικία μόλις 8 μηνών.

Για την κατάσταση της υγείας της κρίθηκε αναγκαίο να γίνουν μια σειρά χημιοθεραπειες και ένα μεγάλο χειρουργείο στη πόλη Σιένα ωπου την ανέλαβε η καθηγήτρια κυρία Ντόρις Χατζηστυλιανου γιατί δεν γινόταν η θεραπεία της εδώ στη χώρα μας.

“Η μικρή είναι πλέον καλά αλλά πέρυσι το Νοέμβριο παρουσίασε έπιπλοκη στο μόσχευμα της, προχωρήσαμε σε επέμβαση με επιτυχια αλλά φέτος παρουσίασε έπιπλοκη ξανά κ πρωχωρήσαμε σε χειρουργείο στις 17 Νοεμβρίου” εξηγεί η μαμά της Δέσποινα Ζαγοριανού στο Ιnfokids.gr.

Ας βοηθήσουμε όλοι την μικρούλα

“Η μικρή πρέπει μέχρι και τα 18 της χρονιά να πραγματοποιεί ταξίδια κάθε χρόνο για οφθαλμολογικους ελέγχους στην Αθήνα και ελέγχους αποκατάστασης του μεγάλου χειρουργείου στη Μπολόνια τα έξοδα μεταφοράς διαμονής και περίθαλψης είναι τεράστια και αδυνατούμε να ανταπεξελθουμε σαν οικογένειά. Οπότε αυτό που ζητάμε είναι την βοήθεια του κόσμου για το διάστημα από δω και πέρα” εξηγεί η μαμά της.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τους γονείς είναι το 6944127775 Κωνσταντίνος Ποτσου

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button