Επικαιρότητα

Έκκληση για την 10χρονη που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο που στοίχισε την ζωή στην έγκυο μητέρα της

Η μητέρα του 10χρονου παιδιού υπέκυψε στα τραύματά της, ούσα έγκυος στο δεύτερο παιδί της

Έκκληση για οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει για την αγορά τεχνητού μέλους για το δεκάχρονο κοριτσάκι που έχασε το χέρι του στο σοβαρό τροχαίο που έγινε τον περασμένο Ιούλιο στην Άνω Ποταμιά Κιλκίς, απευθύνει σε φορείς και ιδιώτες, ο σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός.

Η υπεύθυνη του συλλόγου, Χριστίνα Κουρουζίδου, προσέγγισε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και οργανισμούς για να τους ενημερώσει για τον “αγώνα ανθρωπιάς” που είναι σε εξέλιξη. Το δεκάχρονο κοριτσάκι, κατά τη διάρκεια του τροχαίου, υπέστη ανοιχτό κάταγμα αριστερού βραχίονα και μετά από επεμβάσεις στο χέρι του, δυστυχώς το χέρι ακρωτηριάσθηκε, ενημερώνει, με σχετική ανακοίνωσή του, ο σύλλογος.

Η κ. Κουρουζίδου είχε επικοινωνία με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος και συμφώνησε – είπε η κ. Κουρουζίδου – να προχωρήσει η όλη διαδικασία. Έτσι, στην πόλη και σε άλλα χωριά του νομού Κιλκίς, τοποθετήθηκαν κουμπαράδες “όπου κάθε πολίτης μπορεί να προσφέρει ό,τι μπορεί για την οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας”. Μαζί με τους κουμπαράδες, ο σύλλογος προχώρησε και στην έκδοση ειδικών κουπονιών για την στήριξη της δεκάχρονης, η αγορά των οποίων κοστίζει πέντε ευρώ (το κουπόνι).

Στην ιστοσελίδα του συλλόγου “Ανάσα Ευαισθησίας” οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εντοπίσουν την σχετική ανακοίνωση στην οποία αναγράφεται και ο τραπεζικός λογαριασμός του πατέρα του κοριτσιού, όπου μπορούν να καταθέτουν το χρηματικό ποσό που επιθυμούν.

Η κινητοποίηση του συλλόγου προκάλεσε αλυσιδωτές, θετικές “αντιδράσεις” στην κοινωνία του Κιλκίς, αλλά και σ’ αυτήν του… διαδικτύου, με αποτέλεσμα ακόμη και άτομα από τις ΗΠΑ να θέλουν να κάνουν δωρεές για την επίτευξη του στόχου, πρόσθεσε η κ. Κουρουζίδου.

Υπενθυμίζεται ότι στο προαναφερθέν τροχαίο έχασε τη ζωή της η τριαντάχρονη οδηγός του αυτοκινήτου, μητέρα του δεκάχρονου κοριτσιού, η οποία ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Οι γιατροί κατάφεραν να φέρουν στη ζωή το δεύτερο παιδί της άτυχης γυναίκας. Το τροχαίο συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη 30χρονη εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Κουρουζίδου Χριστίνα, υπεύθυνη του Συλλόγου που Ανάσα Ευαισθησίας που χειρίζεται το ζήτημα της συγκέντρωσης χρημάτων για την 10χρονη στο τηλέφωνο 6977724524.

Πηγή
Ανάσα Ευαισθησίας
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button