Επικαιρότητα

Έκκληση για βοήθεια: 10χρονος που έπεσε θύμα τροχαίου και έχει μόνιμες κινητικές βλάβες, μας χρειάζεται

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Φροντίδα για το παιδί» για τον 10χρονο Λιουμπίμ Ζούρα, παιδί μονογονεικής οικογένειας που παλεύει για να αποκαταστήσει τα σοβαρά προβλήματα της υγείας του, από τη στιγμή που έπεσε θύμα τροχαίου.

Ο 10χρονος έχει υποστεί σοβαρές μόνιμες κινητικές βλάβες καθώς λόγω του τραυματισμού δεν έχει κίνηση από τον λαιμό και κάτω.

Διαβάστε:  «Γολγοθάς» για οικογένεια στη Νέα Ιωνία Βόλου: 26χρονη μητέρα δίνει μάχη για τη ζωή ενώ τα 4 παιδιά της στερούνται τα βασικά αγαθά

Το κείμενο της έκκλησης

Έκκληση ανθωπιάς ελάτε όλοι μαζί να βοήθήσουμε τον Λιουμπίμ Ζούρα οποίος είναι μόλις 10 χρονών και έχει από το 2015 μόνο την μητέρα του εν ζωή μιας και πατέρας δεν ζει πια.Η μαμά με το παιδί από το 2015 που πέθανε ο πατέρας δυσκολεύοταν πολύ να ανταπεξέλθει και έτσι έκανε 2 δουλειές για να μπορέσει να επιβιώσει. Δυστυχώς το 2017 τον Σεπτέμβριο και ενώ το παιδί περίμενε την μητέρα του να σχολάσει από την δεύτερη εργασία της, ανυπομονώντας να επιστρέψουν σπίτι βγήκε για λίγο έξω από το κατάστημα και μέσα σε 5 λεπτά μια μηχανή που έτρεχε χτύπησε το παιδί και το εκσφενδόνισε αρκετά μέτρα μακρυά. Η μητέρα βγήκε ακούγοντας φωνές έξω από τον φούρνο και αντίκρυσε το παιδί της μπρούμυτα μέσα σε μια λίμνη αίματος και πεσμένο στο δρόμο. Δυστυχώς έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στην εντατική του παιδιατρικού νοσοκομείου Αγία Σοφίας στην Αθήνα διασωλημένο και σε κρίσιμη κατάσταση. Δυστυχώς οι βλάβες κινητικά (κατά τους γιατρούς) που έχουν επέλθει από το ατύχημα στο παιδί είναι μόνιμες και δεν έχει καμία κίνηση από τον λαιμό και κάτω.

Έκτοτε περιφέρθηκε σε διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας μιας και οι μονάδες αυξημένης φροντίδας ανά καιρούς έκλειναν. Από τον Ιούνιο του 2018 το παιδί με απόφαση των γιατρών μεταφέρθηκε από την Αθήνα και το νοσοκομείο Άττικον στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στην παιδιατρική πτέρυγα. Έτσι έπρεπε να βρεθεί άμεσα σπίτι για την οικογένεια διαφορετικά θα επέστρεφαν πίσω και πάλι το παιδί στην Αθήνα.

Διαβάστε:  Έκκληση: Άνεργη 19χρονη μαμά μεγαλώνει μόνη τον 2,5 ετών γιο της – Ζητά πάνες, ρούχα και τρόφιμα

Με την βοήθεια ΜΚΟ καταφέραμε να εξασφαλίσουμε κατοικία για ένα έτος με τα έξοδα πληρωμένα (ενοίκια-Δεκο ). Έπειτα από το πέρας του έτους δεν γνωρίζουμε πως θα τα καταφέρουν. Ακόμη αν και υπάρχει απόφαση αναπηρίας δεν έχει λάβει κανένα επίδομα,διότι εκκρεμούν γραφειοκρατικές διαδικασίες. Όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί να στηρίξει τον μικρό μας επικοινωνήστε μαζί μας στο inbox (να στείλετε μήνυμα στην σελίδα μας για σε πιο παιδάκι θέλετε να πηγαίνουν τα χρήματα επειδή στηρίζουμε και άλλα παιδάκια) Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα !!

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ:
Eurobank 0026.0232.59.0200894121 ΚΑΙ IBAN GR7202602320000590200894121 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΦΡΟΝΤΙ. Για όσους διαμένουν στο εξωτερικό
(BIC ERBKGRAAXXX).
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟY ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
Εθνική Τράπεζα: 210 / 007208-76 ΚΑΙ IBAN GR10 0110 2100 0000 2100 0720 876 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΡ
ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ – BIC ΕΘΝΙΚΑ
Όταν καταθέτετε, γράψτε σαν αιτιολόγηση: ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
και θα στείλετε στο inbox στο Facebook του Οργανισμού «Φροντίδα για το παιδί» : την πλήρη διεύθυνση πόλη σας και την ημερομηνία για να σας αποσταλεί η αποδειξη.

Δείτε το post της έκκλησης

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button