Επικαιρότητα

Έκκληση: Γιαγιά μεγαλώνει μόνη το 6χρονο εγγονάκι της και χρειάζεται τη βοήθειά μας

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει μέσω του Ιnfokids.gr η 53χρονη Δήμητρα Ξευτέρη που μεγαλώνει μαζί με το βαριά άρρωστο σύζυγό της το 6χρονο εγγονάκι τους στα Άνω Λιόσια.

Όπως δήλωσε η γιαγιά “Ο σύζυγός μου αντιμετωπίζει σημαντικά καρδιολογικά προβλήματα. Πρόσφατα χειρουργήθηκε και στις 22 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματισμένο ένα χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς.

“ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΜΑΣ”

Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι δύσκολη, τα καθημερινά έξοδα τρέχουν και δυστυχώς οι παππούδες αδυνατούν να ανταποκριθούν. “Μεγαλώνω τον εγγονό μου που είναι 6 χρονών εγώ με τον σύζυγό μου το οποίο το παράτησε η μητέρα του από 3 μηνών κι εκτός από εμένα κι τον συζυγο μου δεν είχε κανέναν άλλο αυτό το παιδί…

Μου εχουν κόψει το ρεύμα εδώ κι αρκετο καιρό. Δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στις ανάγκες του σπιτιου.

Δεν έχω καμια βοήθεια από κανεναν ρώτησα για να κάνω διακανονισμό αλλά δεν το δέχονται γιατί είναι αρκετά μεγάλο το πόσο κι για αυτό σας ικετεύω οποίος μπορεί να με βοηθησει οικονομικά ότι κι ποσο να είναι αυτό πραγματικά θα μου δώσετε μεγάλη δυναμη…”

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η κα Δήμητρα, κάνει έκκληση σε όποιον έχει τη δυνατότητα να προσφέρει χρήματα, για να βοηθήσει την οικογένειά της, στον παρακάτω λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας :

GR3401100740000007400471202

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6970394075 και η διεύθυνση της οικογένειας είναι Πύρρου Δήμα 62, Άνω Λιόσια.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button