Επικαιρότητα

Έκκληση βοήθειας για τον μικρό Βασίλη

Βρέφος, 6 μηνών, χρειάζεται την βοήθειά μας!

Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2020, ο μικρός Βασίλης, 6 μηνών, εμφανίζει υψηλό πυρετό και πρήξιμο στο αυτί του. Η οικογένειά του, αμέσως, μεταφέρει το βρέφος στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων της πόλης στην οποία κατοικούν.

Ο μικρός Βασίλης νοσηλεύεται εκεί σχεδόν 3 εβδομάδες ενώ οι ιθύνοντες ιατροί, προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαγνώσουν τα αίτια που προκάλεσαν τον υψηλό πυρετό. Η διάγνωση δεν καθίσταται εφικτή και αποφασίζεται, η άμεση μεταφορά του μικρού στο Νοσοκομείο Παίδων ‘Η Αγία Σοφία’ έτσι ώστε να υποβληθεί σε πιο εξειδικευμένες εξετάσεις και να παρακολουθείται από το αντίστοιχο ιατρικό προσωπικό. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι, ο μικρός, πάσχει από μια πολύ σπάνια, χρόνια μορφή κοκκιωματώδης νόσου, η οποία χρήζει μεταμόσχευσης μυελού των οστών.

Τα μέλη της οικογένειάς του, συντετριμμένα από το αναπάντεχο περιστατικό παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις να σταθούν στα πόδια τους και να στηρίξουν το παιδί τους με κάθε τρόπο. Εν μέσω συνθηκών πανδημίας, ταξιδεύουν διαρκώς από την Αθήνα στην πόλη τους και αντίστροφα, για να φροντίσουν, όσο τους επιτρέπεται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τον μικρό Βασίλη.

Ο αγώνας για την σωτηρία του παιδιού είναι μακρύς και δύσκολος καθώς πρόκειται για μια σπάνια μορφή της νόσου, σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με τα ιατρικά στοιχεία. Τα έξοδα της διάσωσης του μικρού, είναι πολλά και πρέπει να εξασφαλιστούν, έτσι ώστε να διασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του μικρού.

Ας σταθούμε και εμείς στο πλευρό της οικογένειας σε αυτή τη δραματική στιγμή και ας προσευχηθούμε έτσι ώστε ο μικρός Βασίλης να επιστρέψει υγιής, στο σπίτι τους, το συντομότερο δυνατό!

Διαβάστε:  Ο μικρός Ιωσήφ δίνει πολύ σκληρή μάχη και μας χρειάζεται κοντά του

Οργανισμός Πράξη Αγάπης ανέλαβε την έκκληση βοήθειας για την οικογένεια του μικρού μετά από επιθυμία των γονέων. Τα προσωπικά στοιχεία της οικογένειας αποκρύπτονται για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ακολουθούν τρόποι με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε:

Καλέστε στον αριθμό: 19825
Χρέωση από σταθερό: 2,60 Ευρώ ανά κλήση. Χρέωση από κινητό: 2,48 Ευρώ ανά κλήση.

Kατάθεση χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριαμό:
Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός Λογαριασμού: 5222091702771 | IBAN: GR41 0172 2220 0052 2209 1702 771
SWIFT-BIC: PIRBGRAA | ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΆΠΗΣ

Εθνική Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού: 210/006305-39 | IBAN: GR44 0110 2100 0000 2100 0630 539
SWIFT-BIC: ETHNGRAA | ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ: ΠΡΆΞΗ ΑΓΆΠΗΣ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΊΑ: Για τον μικρό Βασίλη.

Με τις καταθέσεις, σημειώνετε την αιτιολογία και έπειτα μπορείτε αποστείλετε σε μήνυμα: την πλήρη διεύθυνσή σας, την πόλη και την ημερομηνία, έτσι ώστε να σας αποσταλεί απόδειξη.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button