Επικαιρότητα

Έγκλημα στο Περιστέρι: Δύο Αλβανοί και ένας 83χρονος παιδεραστής ασελγούσαν στη Νικολέττα όταν ήταν 11 ετών

Κακοποιούσαν σεξουαλικά εκείνη και τον 8χρονο αδελφό της - Οι δύο εκ των δραστών είχαν καταδικαστεί

Στη γενέτειρά της, το Μακροχώρι Ημαθίας, γράφτηκε πριν από λίγη ώρα ο τραγικός επίλογος για την 17χρονη Νικολέττα, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 22χρονο (σ.σ. οι πληροφορίες για την ηλικία του είναι αντικρουόμενες, συγκλίνουν ωστόσο στο ότι αυτή είναι η πραγματική) Πακιστανό σύντροφό της στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια το αδικοχαμένο κορίτσι. Τραγική φιγούρα, η μητέρα της, η οποία το βράδυ της Δευτέρας αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά με το κορίτσι, καθώς η 17χρονη δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας της, ο οποίος αποκάλυψε την σκληρή πλευρά της ζωής, με την οποία βρέθηκε αντιμέτωπη η κόρη του από μικρή ηλικία.

Όπως είπε ο κ. Καρολίδης, τη διετία 2016-2017, η 11χρονη τότε Νικολέτα και ο 8χρονος αδελφός της είχαν πέσει θύματα ασέλγειας από τρεις άνδρες, δύο Αλβανούς και έναν ηλικιωμένο.

Μάλιστα, τονίζει ότι το κορίτσι δεχόταν συστηματικά bullying εξαιτίας αυτού του συμβάντος και ήταν ένας από τους λόγους που εγκατέλειψε μαζί με τη μητέρα της και τον αδελφό της το Μακροχώρι, για να έρθουν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των δραστών διατηρούσε σχέση με τη μητέρα της Νικολέττας, ενώ οι δύο Αλβανοί καταδικάστηκαν για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Σε αυτή εμπλέκεται και ένας 83χρονος, ο οποίος φέρεται να ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του με τα ανήλικα παιδιά επί πληρωμή. Οι δύο Αλβανοί αρχικά συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν το 2018, αλλά αποφυλακίστηκαν έναν χρόνο αργότερα, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης τους έκρινε αθώους λόγω αμφιβολιών.

Ο εισαγγελέας όμως άσκησε αναίρεση, που έγινε δεκτή από το Ε’ Ποινικό Τμήμα του Άρειου Πάγου. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκαν να δικαστούν ξανά από το ίδιο δικαστήριο με διαφορετική σύνθεση δικαστών και ενόρκων. Τη δεύτερη φορά, κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι και καταδικάστηκαν σε ποινή κάθειρξης 53 ετών ο 26χρονος και 12 ετών ο 28χρονος -σήμερα- φίλος και συνεργός του. Ο 83χρονος απεβίωσε το 2018, προτού καθίσει κατηγορούμενος στο εδώλιο.

Σήμερα, ο 26χρονος κρατείται σε σωφρονιστικό κατάστημα εκτίοντας ποινή 20 ετών, ενώ ο 28χρονος είναι φυγόδικος στη Γερμανία, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το 2018 την κοινωνία του Μακροχωρίου, καθώς ο 26χρονος είχε συνάψει ερωτική σχέση με τη μητέρα της Νικολέττας, η οποία είχε χωρίσει και έμενε μαζί με τα τέσσερα, ανήλικα παιδιά της. Αφότου κέρδισε την εμπιστοσύνη της, φέρεται, μαζί με τον 28χρονο ομοεθνή του, να βίαζαν τα παιδιά, να τα αποπλανούσαν και να ασελγούσαν πάνω τους.

Μάλιστα, οι δύο δράστες εξωθούσαν τα ανήλικα παιδιά σε ασελγείς πράξεις με «πελάτη» τον 83χρονο παιδεραστή, ο οποίος συνελήφθη μαζί τους.

Ανάμεσα στα θύματα ηταν και η 17χρονη Νικολέττα, η οποία κατάφερε να ξεφύγει από τον εφιάλτη που ζούσε, όταν η μητέρα της την πήρε μαζί με την αδελφή της και μετακόμισαν στην Αθήνα.

Το όνειρο, όμως, για μια καλύτερη ζωή μακριά από τις φρικιαστικές μνήμες των παιδικών της χρόνων κατέληξε σε τραγωδία το βράδυ της Δευτέρας. Όταν η 17χρονη βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της στο Περιστέρι, έχοντας βιώσει έναν βασανιστικό θάνατο από τα χέρια του 22χρονου σύντροφου της…

Πηγή
www.protothema.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button