Επικαιρότητα

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: «Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια» είπε κυνικά στην ομολογία του – Το προφίλ του δράστη

Οι ρατσιστικές αναρτήσεις του στα social media και τα απανωτά περιστατικά βίας από νεαρή ηλικία – Δεν δίσταζε να χρησιμοποιήσει όπλο – Πώς τον εντόπισαν οι αστυνομικοί – Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση: Σκότωσε τους γονείς και έπνιξε τα μικρά παιδιά

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο το πρωί ο δολοφόνος της Ανδραβίδας που ξεκλήρισε μία οικογένεια, σκοτώνοντας πατέρα, μητέρα και τα δύο μικρά παιδιά ενός και δύο ετών γιατί του χρωστούσαν ενοίκια.

Νωρίτερα, ομολόγησε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας, τις φριχτές του πράξεις. Την ίδια ώρα, σοκάρει η ομολογία του 61χρονου, ο οποίος σύμφωνα με το patrisnews.gr, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ομολογώντας το έγκλημα πως το έκανε γιατί «δεν του πλήρωναν τα ενοίκια». Ο δράστης είναι κάτοικος Ανδραβίδας, πατέρας δύο παιδιών, και ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι.

Το προφίλ του μακελάρη

Ο γιος του 61χρονου είναι ένστολος και η κόρη του φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και οι δύο μένουν με τις μητέρες τους. Δύο διαζύγια είχε ο συγκεκριμένος άνδρας και έμενε μόνος του σε μία βίλα στην Ανδραβίδα. Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, στο παρελθόν ασχολείτο με τον τζόγο και είχε καταφέρει να κερδίσει σημαντικά χρηματικά ποσά. Στο σπίτι του, πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα, υπήρχαν κάμερες για λόγους ασφαλείας.

πό μικρός είχε επιδοθεί στη χρήση όπλων. Στα 15 του πυροβόλησε πισώπλατα, ευτυχώς στο πόδι, έναν συμμαθητή του ο οποίος έχει ακόμη 93 σκάγια στο πόδι. Είχε εμπλακεί και σε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα δικυκλιστή.

«Μια μέρα μου φώναξε γιατί τον ενοχλούσε ο κόκορας που είχα στην αυλή μου. Πριν προλάβω καν να του πω ότι θα το φρόντιζα, βγήκε έξω με την καραμπίνα. Τον σημάδεψε και τον σκότωσε» λέει στο flamis.gr, γείτονας του 61χρονου.

Οι σοκαριστικές αναρτήσεις του

Την ίδι στιγμή εγείρονται ερωτήματα για το εάν υπάρχουν ακόμη και ρατσιστικά κίνητρα πίσω από το στυγερό τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα καθώς κάποιες από τις αναρτήσεις του δράστη στα κοινωνικά δίκτυα είχαν ρατσιστικό και ξενοφοβικό περιεχόμενο.

Σε μία από τις αναρτήσεις του (κάποιες δεν αναπαράγονται λόγω της ακραίας βωμολοχίας) αναφέρεται σε Σύρους μετανάστες, τους οποίους χαρακτηρίζει ως λιποτάκτες επειδή έφυγαν από την χώρα του εν μέσω πολέμου, αλλά και πιθανούς… κατασκόπους!

Πηγή
www.protothema.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button