Επικαιρότητα

Άνεργη, Έγκυος και Μονογονέας: Γυναίκα σε Απόγνωση ζητά τη Βοήθειά Μας

Σε απόγνωση βρίσκεται μια νεαρή γυναίκα, την οποία εγκατέλειψε ο σύζυγός της  στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της μαζί με το 4χρονο κοριτσάκι τους.

Η μητέρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση της, καθώς η κόρη της αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και εκείνη δεν μπορεί να εργαστεί.

Όπως εξηγεί  η 33χρονη μητέρα, το κοριτσάκι της πάσχει από μεικτού τύπου επιληψία με πυρετικούς σπασμούς, είναι σε αγωγή και κάνει συχνές εισαγωγές στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εργαστεί. Επιπλέον διανύει τον 6  μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί εργασία. Πριν από λίγο διάστημα ο σύζυγός  τους εγκατέλειψε και έτσι η νεαρή μητέρα αδυνατεί να τα βγάλει πέρα.

Η έγκυος γυναίκα διανεύει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο οικονομικά και ψυχολογικά και απευθύνει έκκληση στον κόσμο αν μπορεί να την βοηθήσει με είδη πρώτης ανάγκης, είδη υγιεινής, ρουχισμό, τρόφιμα και τα αναγκαία για το μωράκι που θα γεννηθεί σε λίγο καιρό.

Οι ομάδες «Μην το πετάς» και «Αγκαλιάζω με αγάπη» μέσα από τις σελίδες τους στο Facebook, προσπαθούν να στηρίξουν την έγκυο μητέρα και απευθύνουν έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει με την αποστολή ειδών όπως περιγράφονται στο αυτούσιο μήνυμα της μητέρας που παραθέτουμε πιο κάτω.

Διαβάστε το κείμενό της

“‘Είμαι μητέρα ενός κοριτσιού 4 ετών και είμαι έγκυος σε 6μηνων αγοράκι. Είμαι άνεργη. Επειδή το κοριτσάκι μου πάσχει από μεικτού τύπου επιληψία με πυρετικούς σπασμούς είναι σε αγωγή και κάνουμε συχνές εισαγωγές στο νοσοκομείο έτσι δεν μπορώ να εργαστώ.

Επίδομα δεν μας εγκρίνουν γιατί η επιληψία μας είπαν ίσως περάσει μετά τα 7 χρόνια έτσι αναμένω να δω πως θα εξελίχθη. Ο πατέρας των παιδιών μου πρόσφατα μας εγκατέλειψε και δεν έχουμε καμιά βοήθεια προς το παρόν.

 Χρειάζομαι επείγον τρόφιμα για μένα και το μωρό μου και είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής, επίσης μωρομάντηλα, καροτσάκι για το νεογέννητο, car seat, χειμωνιάτικα ρούχα και για το κοριτσάκι μου και για το αγοράκι μου ρούχα, κουβερτούλες κ ότι χρειάζεται ένα νεογέννητο, παπούτσια 25-26 νούμερο για το κοριτσάκι. Δεν έχω βοήθεια από κανέναν άλλο.”

Όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε μπορεί να στείλετε μήνυμα στις ομάδες «Μην το πετάς» και «Αγκαλιάζω με αγάπη» στο Facebook.

Πηγή
alithinesgynaikes.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button