Επικαιρότητα

Άγριο bullying σε 12χρονη αυτιστική -παραλίγο να αυτοκτονήσει [Βίντεο]

Στιγμές τρόμου για μία ανήλικη που κινείται στο φάσμα του αυτισμού με μία συμμαθήτριά της να οργανώνει ένα σαδιστικό παιχνίδι σε βάρος της.

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε πριν από δύο χρόνια μία 14χρονη πια κοπέλα όταν μία συμμαθήτριά της τη διαπόμπευσε στα social media.

Η 12χρονη που μόλις είχε ξεκινήσει την Α’ Γυμνασίου προσεγγίστηκε από μία κοπέλα έναν χρόνο μεγαλύτερη κατά τη διάρκεια του αγιασμού και παρίστανε πως είναι φίλη της.

Η μητέρα του θύματος, κα Κατερίνα Φωτιάδου, μιλώντας στο MEGA επεσήμανε πως η κόρη της είναι αυτιστική και ενθουσιάστηκε όταν βρήκε τη 13χρονη, καθώς παιδιά σαν το δικό της είναι αποκλεισμένα.

«Δεν ντρεπόμαστε να πούμε πως το παιδί μου είναι αυτιστικό. Είναι ιδιαίτερο όπως όλα και δεν διαχωρίζουμε τα παιδιά σε ΑμΕΑ ή μη. Είναι όλα παιδιά, δεν βάζουμε ταμπέλες τα αγαπάμε όλα το ίδιο» ήταν το ηχηρό μήνυμα της άτυχης μητέρας.

Η φερόμενη δράστρια, βγήκε με το θύμα μία βόλτα στο πάρκο και της πρότεινε να τη βγάλει φωτογραφίες για να της δείξει «πόσο όμορφη και ξεχωριστή είναι». Στη συνέχεια όμως προχώρησε στη δημιουργία δύο λογαριασμών στο Instagram και ενός στο Facebook την ίδια ημέρα από άλλες ΙΡ, μία από Θεσσαλονίκη και μία από Ωραιόκαστρο.

Όπως αναφέρεται, η 13χρονη πήρε τις φωτογραφίες της ανήλικης και ανέβασε γυμνές φωτογραφίες με το πρόσωπο το δικό της, αλλά με σώματα τρίτων, σε συνεννόηση με συμμαθητές τους στους προαναφερθέντες λογαριασμούς.

Η 13χρονη και η κόρη της κάθονταν στο ίδιο θρανίο με την κα Φωτιάδου να απορεί πώς μέσα σε 10 λεπτά που γνωρίστηκαν «πρόλαβε το άρρωστο μυαλό να τα οργανώσει όλα».

«Πρόκειται για λογαριασμούς οι οποίοι δημιουργήθηκαν από εμένα στα πλαίσια ενός ανώριμου παιχνιδιού, χωρίς να έχω σταθμίσει τις συνέπειες της πράξης μου. Έχω μετανιώσει. Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη τόσο από την ίδια όσο και από τη μητέρα της. Οι φωτογραφίες με τα απόκρυφα σημεία σώματος δεν ανήκαν στην ίδια, αλλά ήταν φωτογραφίες που αναζητήθηκαν μέσω διαδικτύου», ανέφερε η ανήλικη που κατηγορείται για την υπόθεση η οποία εκδικάζεται στις 3 Μαρτίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, η ανήλικη και η μάνα της δεν της ζήτησαν ποτέ συγγνώμη ούτε τις ξέρει καν φυσιογνωμικά, ενώ τα πράγματα δεν τελειώνουν εκεί.

«Πέρα από τις φωτογραφίες, υπάρχουν και συνομιλίες ερωτικού περιεχομένου εκ των οποίων στη μία προκαλεί άνδρες σε ερωτικές συνευρέσεις καθώς τους ποθεί όλους επειδή είναι η πόρνη του σχολείου» αναφέρει η κα Φωτιάδου, τονίζοντας πως η κόρη της θα μπορούσε να είναι ο δεύτερος Γιακουμάκης.

Μετά από 2,5 χρόνια ψυχοθεραπείας, η άτυχη Θεοδώρα δίνει ακόμη αγώνα, όπως τονίζει η μητέρα της.

«Την πρόλαβα στο παρά πέντε πριν την αυτοκτονία. Έλεγε πως θα βάλει τέλος στη ζωή της, ακόμη δίνουμε αγώνα, είμαστε με πόσα φάρμακα την ημέρα» πρόσθεσε.

Πηγή
https://singleparent.gr/
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button