Επικαιρότητα

«Όλοι μαζί για τον Χριστόφορο»: Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε τον μικρό ήρωα της ζωής!

Το 6χρονο αγοράκι πάσχει από παιδικό καρκίνο εγκεφάλου (DIPG) – Το συγκινητικό βίντεο των γονιών του

«Όλοι μαζί για τον Χριστόφορο». Το μικρό αγόρι έχει διαγνωστεί με DIPG (παιδικό καρκίνο εγκεφάλου) και έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, καθώς από την αρχική πρόβλεψη για έξι-εννέα μήνες ζωής που του υπολείπονταν, έχει ήδη φτάσει στους 18 -και συνεχίζει.

Με αυτό το δεδομένο, γίνεται μία προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, για να βοηθήσουμε όλοι μας, όπως μπορούμε, τον αγώνα του μικρού ήρωα της ζωής.

Σε σχετική ανάρτηση από τους γονείς του στο Facebook αναφέρονται τα εξής:

Αυτές τις γιορτές ας δώσουμε στο Χριστόφορο την ευκαιρία να συνεχίσει τη διαδρομή του για το θαύμα!

Πριν από 18 μήνες, ξεκίνησε το πιο δύσκολο ταξίδι της ζωής μας. Να σώσουμε τον Χριστόφορο από το DIPG (παιδικός καρκίνος εγκεφάλου). Χωρίς όλους εσάς το θαύμα που συντελείται δεν θα είχε συμβεί.

Ο Χριστόφορος ξεπερνώντας τεράστιες δυσκολίες, έχει ανατρέψει την αρχική πρόβλεψη για 6-9 μήνες επιβίωσης, κλείνοντας πλέον τους 18 και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σε κάλο δρόμο. Έχει ανατρέψει όλα τα ιατρικά δεδομένα και προχωρώντας σε αχαρτογράφητες περιοχές γράφει την ιστορία του. Παλεύει κάθε μέρα σαν το λιοντάρι ενάντια στον πιο δύσκολο παιδικό όγκο εγκεφάλου και βγαίνει νικητής μέσα από τις μικρές η μεγάλες μάχες που δίνει.

Μαζί με αυτόν, φυσικά παλεύουμε και εμείς. Είμαστε στο Μεξικό εδώ και ενάμιση χρόνο έχοντας αφήσει τα πάντα που αφορούσαν τη ζωή μας στην Ελλάδα, και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε ιατρικές και υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις που πολλές φορές φαντάζουν ακατόρθωτες.

Ο Χριστόφορος πρέπει να ξεκινήσει μια καινούργια φάση θεραπειών χημειοεμβολισμού αλλά και συμπληρωματικών θεραπειών νευρολογικής αποκατάστασης που αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας.

Σε λίγες μέρες, στις 23 Δεκεμβρίου, έχει τα γενέθλιά του, γίνεται 6 χρονών! Το μεγαλύτερο δώρο για αυτόν θα είναι να του δώσουμε την ευκαιρία να συνεχίσει τη διαδρομή του για το θαύμα. Μας έχει αποδείξει ότι μπορεί.

Η οικονομική υποστήριξή σας, η πίστη σας σε αυτόν, η πιο δυνατή προσευχή σας και η διάδοση του μηνύματός μας, ας κάνει αυτά τα γενέθλια και αυτές τις γιορτές τα πιο σημαντικά της ζωή του. Ας γίνουν η ΙΔΙΑ η ΖΩΗ του!?

Εμείς, σας ευχόμαστε για αυτές τις γιορτές το μεγαλύτερο δώρο, την ΥΓΕΙΑ και την πίστη σας σε μικρά η μεγάλα θαύματα!

Είσαστε σημαντικό μέρος της ιστορίας που γράφει ο Χριστόφορος και είμαστε ευγνώμονες για πάντα

Σας ευχαριστούμε θερμά?❤️

Αναστασία και Κώστας

Όλα τα ιατρικά και οικονομικά στοιχεία είναι στην διάθεσή σας

→ Ευχαριστούμε θερμά τον Φάρο Ζωής για την πολύτιμη στήριξή του στον αγώνα μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
? Αρ.Λογ: 6173141772841
? IBAN: GR7801711730006173141772841
BIC: PIRBGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ (ο λογαριασμός έχει ανοιχτεί αποκλειστικά τον Χριστόφορο)
AITΙΟΛΟΓΙΑ: ΔΩΡΕΑ

? PAYPAL: www.paypal.me/kostaskon20

https://www.facebook.com/teamchristoforos/videos/225387698383168/

Πηγή
www.protothema.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button