Επικαιρότητα

Χαρίζουμε χαμόγελα στα παιδιά του Ογκολογικού Νοσ. Παίδων, συγκεντρώνοντας δώρα για τα Χριστούγεννα

H αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά Χριστούγεννα ξεκίνησε και η σκέψη μας για ακόμη μια χρονιά είναι στους μικρούς ήρωες που νοσηλεύονται στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων Ελπίδα και δίνουν τη δική τους μάχη για να νικήσουν τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

H Eλίζαμπετ Στρωματιά μια δραστήρια γυναίκα που διαχειρίζεται τη σελίδα “A Hug from Irene” που κατά καιρούς διοργανώνει δράσεις συγκέντρωσης παιχνιδιών, ειδών πρώτης ανάγκης και βιβλίων για οικογένειες με οικονομικά προβλήματα, παιδιά που δίνουν μάχη με την υγεία τους και ιδρύματα παιδικής προστασίας που έχουν ανάγκη μας καλεί και τα φετινά Χριστούγεννα.

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

“Αγαπημένοι μου φίλοι, ακόμα μια φορά ας ενωθούμε όλοι μαζί για να στείλουμε δωράκια Χριστουγέννων στα Αστεράκια του Ογκολογικού νοσοκομείου Παίδων, στο τμήμα ΚΕΘ.

Εδώ και 4 χρόνια, όλοι σας χαρίζετε χαμόγελα στα παιδιά-Ήρωες που παλεύουν δυνατά για την ζωή τους. Πάμε λοιπόν ξανά να φτιάξουμε πακετάκια αγάπης (μαρκαδόροι, μπλοκ ζωγραφικής, μωρομαντιλα, καλτσάκια, παντοφλάκια, πιτζάμες και ό,τι άλλο σκεφτείτε).

Ηλικίες απο μηνών έως 17 ετών. Ότι θέλει ο καθένας. Ακόμα και 2 πραγματάκια. Παραδόσεις γίνονται κάθε 10 μερες.

Αποστολή : Ελίζαμπετ Στρωματιά, Μεγάλη Αυλή, τθ 73, Κερατέα, τκ 19001 (τηλ 6940013030)

ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Η αξιόλογη πρωτοβουλία τους αξίζει να αγκαλιαστεί από όλους μας καθώς το μόνο που μας ζητούν είναι να στείλουμε χριστουγεννιάτικες κάρτες μέσα στις οποίες θα γράψουμε ευχές και λόγια ενθάρρυνσης που θα κρατήσουν συντροφιά στους ασθενείς που τις μέρες των γιορτών θα τις περάσουν στους τέσσερις τοίχους ενός δωματίου σε ένα νοσοκομείο της χώρας μακριά από τα αγαπημένα τους άτομα.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button