Επικαιρότητα

Χαμόγελο του Παιδιού: Τέλος στο μαρτύριο 13χρονης που ασελγούσε σε βάρος της 70χρονος

Το Χαμόγελο του Παιδιού πήρε θέση για την υπόθεση ασέλγειας μιας 13χρονης από έναν 70χρονο στη Χίο και ενημερώνει ότι χάρη στην άμεση κινητοποίηση του και σε άριστη συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές έλαβε τέλος ο «Γολγοθάς» του μικρού κοριτσιού και ο εφιάλτης που ζούσε.

Πώς το Χαμόγελο του Παιδιού έσωσε την 13χρονη από τις αρρωστημένες ορέξεις του 70χρονου

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά S.O.S. 1056 από εκπαιδευτικό η οποία μας αποκάλυψε τις βάσιμες υποψίες της ότι 13χρονη μαθήτριά της δεχόταν σεξουαλική κακοποίηση από 70 χρονο άντρα. Στη συνέχεια, δεχτήκαμε κλήση από άτομο της περιοχής που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δίνοντάς μας περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό.

Άμεσα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επικοινώνησε με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Χίου ενημερώνοντάς την λεπτομερώς για την υπόθεση, η οποία απαιτούσε επείγουσα κινητοποίηση.

Χάρη στις άμεσες και συντονισμένες ενέργειες του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Δημήτρη Μπριλάκη και του Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου κ. Διαμαντή Βυζανιάρη, ο 70χρονος συνελήφθη για να οδηγηθεί στη συνέχεια στον Εισαγγελέα και να δοθεί τέλος στον εφιάλτη του 13 χρόνου κοριτσιού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι θα βρίσκεται δίπλα στο κορίτσι για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Είναι σημαντικό επίσης, να επισημάνουμε τον σπουδαίο και καθοριστικό ρόλο που έχει η εκπαιδευτική κοινότητα για τη διαχείριση ανάλογων υποθέσεων όπως η συγκεκριμένη, καθώς χάρη στην εκπαιδευτικό που επικοινώνησε μαζί μας, έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα για να σώσουμε το κορίτσι από τον ασύλληπτο εφιάλτη και τη φρίκη που ζούσε.

Για οποιοδήποτε περιστατικό αφορά παιδί σε κίνδυνο καλέστε, ακόμα και ανώνυμα, στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» που λειτουργεί με εξειδικευμένο προσωπικό, καθημερινά, πανελλαδικά, 24ώρες τη μέρα.

Οφείλουμε να μην μένουμε απλοί θεατές σε περιστατικά κακοποίησης αθώων παιδικών ψυχών γιατί τα παιδιά αξίζουν την προσοχή και την προστασία όλων μας.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button