Επικαιρότητα

Φρίκη στην Κηφισιά: Οικιακή βοηθός φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά που πρόσεχε -Πώς την ανακάλυψε ο πατέρας

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση ότι οικιακή βοηθός οικογένειας στην Κηφισιά φωτογράφιζε γυμνά τα παιδάκια που πρόσεχε.

Η γυναίκα μάλιστα συνελήφθη ήδη με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας.

Πρόκειται για 28χρονη που εργαζόταν ως εσώκλειστη οικιακή βοηθός, σε βίλα στην Κηφισιά όπου διαμένει η οικογένεια που έχει τρία παιδιά, ένα αγοράκι και δύο κοριτσάκια, όπως μετέδωσε το Star.

Την είδηση γνωστοποίησε ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, Χρήστος Μπαλάσκας, μέσω Facebook.

«6/3/2022. Απογευματινή περιπολία για το Β 4-2 της Β αλλαγής της άμεσης δράσης. Στις 13:30 οι δύο αρχιφύλακες λαμβάνουν σήμα για άτομο το οποίο περίμενε να υποδείξει παράνομη φωτογράφιση στην περιοχή της Κηφισιάς. Οι συνάδελφοι αμέσως έσπευσαν για το σημείο και εκεί τους περίμενε ο παθών ο οποίος τους δήλωσε ότι στο κινητό τηλέφωνο μιας αλλοδαπής γυναίκας, την οποία είχε προσλάβει για οικιακή βοηθό και για την φροντίδα των τριών ανηλίκων παιδιών του, βρήκε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του.

Η 28χρονη αλλοδαπή (απο Νεπάλ) δήλωσε ότι είχε φωτογραφίσει τα ανήλικα για πλάκα. Είχε στείλει όμως τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του internet όπως ανακάλυψαν οι δύο έμπειροι αμεσοδρασίτες.

Η δράστις προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Όπως βλέπουμε το φάσμα των ενεργειών της άμεσης δράσης είναι τεράστιο. Πανταχού παρόντες. Μπράβο στο πλήρωμα που έδειξε την απαραίτητη προσοχή σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα!!», ανέφερε η ανάρτηση του κ. Μπαλάσκα.

Την αστυνομία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ειδοποίησε ο πατέρας των παιδιών, ο οποίος κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ενημερώθηκε από τον γιο του ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Ετσι, διαπίστωσε ότι στο κινητό της οικιακής βοηθού υπήρχαν γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του.

«Το έκανα για πλάκα», ισχυρίστηκε η οικιακή βοηθός -Είχε στείλει, μέσω διαδικτύου, τις φωτογραφίες και σε άλλους

Η 28χρονη συνελήφθη από την Άμεση Δράση, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «τραβούσε τις φωτογραφίες για πλάκα». Ωστόσο, όπως προέκυψε έπειτα από σχετική έρευνα, η οικιακή βοηθός έχει στείλει τις φωτογραφίες των παιδιών σε τουλάχιστον 7 διαφορετικά άτομα μέσω του διαδικτύου.

Η δράστις προσήχθη στο τοπικό Τ.Α., όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Πηγή
www.iefimerida.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button