Επικαιρότητα

Τι είπε ο αστυνομικός που κατάβρεξε με μάνικα τη γυναίκα ΑμεΑ στο Α.Τ. Ομονοίας [video]

Να δικαιολογήσει την καταδικαστέα από το σύνολο της κοινωνίας πράξη του -που άλλωστε αποτελεί και αντικείμενο έρευνας της ίδιας της αστυνομίας εις βάρος του- επιχείρησε ο αστυνομικός ο οποίος το βράδυ της 20ής Οκτωβρίου κατάβρεξε μια γυναίκα με μάνικα έξω από το Α.Τ. Ομόνοιας.

Το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες όταν δημοσιεύτηκε το βίντεο, δείχνει τον αστυνομικό να καταβρέχει μια γυναίκα μπροστά από τη σκοπιά του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας.

Μιλώντας στον ANT1, ο αστυνομικός κάνει λόγο για διαστρέβλωση των πραγμάτων, αφού όπως είπε προβλήθηκαν λίγα λεπτά από ένα μεγάλο βίντεο.

Υποστήριξε πως η γυναίκα αυτή είναι ναρκομανής, και πως κατέβασε το παντελόνι της και άρχισε να κάνει την ανάγκη της μπροστά στη σκοπιά.

Έτσι την έβρεξε με τη μάνικα, πράττοντας – όπως αναφέρει – όπως έπρεπε να πράξει.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση

Σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο, που αφορούν σε περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, την 20η Οκτωβρίου 2019, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

«Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν δύο μήνες, την 20η Οκτωβρίου. Από την ίδια ημέρα, το Αρχηγείο, μόλις έλαβε γνώση, κίνησε τις διαδικασίες διερεύνησης και ελέγχου. Οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί συνελήφθησαν. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ολοκληρώνει τη διερεύνηση. Παράλληλα από το Αρχηγείο διετάχθη την 27η Οκτωβρίου και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.), η οποία και αυτή ολοκληρώνεται και τα αποτελέσματά της θα ανακοινωθούν».

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button