Επικαιρότητα

Τα κατάφερε & βγήκε από την εντατική ο 4χρονος που έπεσε από μπαλκόνι

Πραγματικός «μαχητής» ο 4χρονος που έδινε μάχη στην εντατική

Χαρμόσυνα είναι τα νέα για το 4χρονο αγόρι που είχε πέσει από τον 2ο όροφο στα Χανιά, ενώ έκανε κούνια με καλώδια και κανένα μέλος της οικογένειάς του δε φαίνεται να ήταν σπίτι.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Γιάννη Φανουργιάκη, ο μικρός «βγήκε τη Δευτέρα από την εντατική και νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου. Ήδη από την προηγούμενη Πέμπτη είχε αποσωληνωθεί μέσα στη ΜΕΘ Παίδων. Οι γιατροί είδαν ότι το παιδί πήγαινε καλά και έτσι μεταφέρθηκε από την εντατική στην παιδοχειρουργική».

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο neakriti.gr, βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση από ορθοπεδικούς, καθώς φέρει ορθοπεδικά τραύματα τα οποία όμως αντιμετωπίζονται.

Έτσι, λοιπόν, η οικογένειά του παίρνει μια βαθιά ανάσα ανακούφισης αφού τα βήματα που έγιναν για το 4χρονο αγόρι είναι ενθαρρυντικά και όλα δείχνουν πως η κατάσταση της υγείας του ολοένα και βελτιώνεται.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη περίπου πριν από δύο εβδομάδες στην οδό Αναγνώστου Γογονή στα Χανιά, όταν ο 4χρονος έπεσε από β’ όροφο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε σε σοβαρή κατάσταση το 4χρονο αγοράκι καθώς και δύναμη της Αστυνομίας που εξέτασε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Το παιδί ήταν σύμφωνα με την αστυνομία μόνο στο σπίτι και οι γονείς του ενημερώθηκαν τηλεφωνικά.

Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες το είδαν να κάνει «κούνια» με καλώδια. Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις η μητέρα συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερη.

Πηγή
www.neakriti.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button