Επικαιρότητα

«Ταιριάζουμε στη Λάρισα» 5-7 Οκτωβρίου

Ταιριάζουμε στη Λάρισα: μία τριήμερη δράση με στόχο την αλλαγή της αντίληψης για τα άτομα με αναπηρία, μέσα από την ομαδικότητα και την ψυχαγωγία και κυρίως έξω από τους συνήθεις χώρους δραστηριοποίησης των ατόμων αυτών. Γιατί ανακαλύπτοντας αυτά που μας ενώνουν, αντιμετωπίζουμε ΜΑΖΙ αυτά που μας χωρίζουν.

Η δράση ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ είναι μία πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» και του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και πραγματοποιήθηκε ήδη στην Αίγινα, στο Π. Φάληρο και στην Πτολεμαΐδα … και το ταξίδι συνεχίζεται…..

Φέτος η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Λάρισα, 5, 6 και 7 Οκτωβρίου 2018, σε συνεργασία με την Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και τον Σύλλογο Γονέων Κηδ. και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Για τρεις μέρες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τραγουδάμε, παίζουμε, ενημερωνόμαστε, χορεύουμε, ζωγραφίζουμε, τρέχουμε και … ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του 3ημέρου:

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου – Κεντρική Πλατεία Λάρισας Ώρα έναρξης 6μμ
Μουσικοχορευτική εκδήλωση
Χαιρετισμοί – καλωσόρισμα, Δημοτικοί χοροί Συλλόγου ΑΛΜΑ, Μουσική ο τραγουδοποιός Χρήστος Γκόρτσος με το σχήμα του “Xristos Gortsos and the band”

Σάββατο 6/10 πρωί – Πλατεία Ταχυδρομείου – ώρα έναρξης 11πμ
Δραστηριότητες για παιδιά με και χωρίς αναπηρία
Παιχνίδια στην πλατεία, face painting, «ΖωγραφίΖουμε μαζί», έκθεση ζωγραφικής έργων μαθητών, zumba για μικρούς και μεγάλους, καλλιτεχνικά δρώμενα από νέους με και χωρίς αναπηρία

Σάββατο 6/10 απόγευμα – Δημοτικό Ωδείο – ώρα έναρξης 7.30μμ
Σύντομες ομιλίες –Χορευτικό σχήμα από την ομάδα χορού «ΣΥΝΧΟΡΟ» που συνεργάζεται με την Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας – Συζήτηση στο αίθριο του Ωδείου

Κυριακή 7/10 πρωί
Αγώνας δρόμου 1000μ. «ΒαδίΖουμε μαζί» για μικρούς και μεγάλους
Ώρα έναρξης 10πμ – Αφετηρία / τερματισμός: Α΄ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button