Επικαιρότητα

Συγκλονίζει ο Michael Bublé: «Ο καρκίνος του γιου μου, άλλαξε τη ζωή μου. Αποσύρομαι»

Michael Bublé έχει ανακοινώσει πως θα σταματήσει την καριέρα του μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ. Η ανακοίνωσή του ακολούθησε χρονικά την διάγνωση του γιου του με καρκίνο που τον έριξε ψυχολογικά και θεωρεί πως πλέον δεν έχει την δύναμη να υπηρετήσει την τέχνη του. Μάλιστα, ανακοίνωσε πως θα σταματήσει και να διαθέτει λογαριασμό στα social media.

Σε μία πολύ συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξή του στην Daily Mail, ο Bublé είπε ότι δεν θα δίνει συνεντεύξεις, δε θα βγάζει νέα τραγούδια μετά από αυτό το τελευταίο του άλμπουμ και θα αφιερωθεί στην οικογένειά το.

Μιλώντας για την τραγωδία αυτή της διάγνωσης του γιου του, είπε: “Όλη μου η ζωή έχει αλλάξει. Η αντίληψή μου για την ζωή. Δεν ξέρω αν καν μπορώ να ολοκληρώσω αυτήν τη συνέντευξη χωρίς να κλάψω. Και δεν έχω χάσει ποτέ τον έλεγχο των συναισθημάτων μου δημόσια. Δεν έχω πια το κουράγιο για αυτό. Τον ναρκισσισμό των celebrity. Αυτή είναι η τελευταία μου συνέντευξη. Παραιτούμαι. Έχω κάνει τον κατάλληλο δίσκο και τώρα μπορώ να εγκαταλείψω στην ακμή της πορείας μου.”

Ευτυχώς για την οικογένεια, ο καρκίνος του γιου του, Νόα είναι τώρα σε ύφεση. Όμως ο Bublé έχει έτσι κι αλλιώς βαρεθεί τους πιεστικούς ρυθμούς του χώρου, με όλη αυτήν την πίεση που επισύρει η διασημότητα.

Έχοντας ολοκληρώσει την ηχογράφηση του δίσκου του, που θα έχει τον τίτλο Love και θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοέμβρη, θα εγκαταλείψει τη μουσική βιομηχανία. Και συνέχισε λέγοντας: “Δεν είναι τόσο απλό όσο το ‘Ο γιος μου έγινε καλά, άρα εγώ μπορώ να βγάλω και πάλι ένα δίσκο’. Είπα στον manager μου ότι θα χρειαζόμουν μία δεκαετή άδεια, για να ηρεμήσω. Μου έλειψαν τα παιδιά από την ομάδα μου, οπότε τους είπα ‘Ελάτε στο σπίτι, να  να πιούμε, να παραγγείλουμε πίτσα, να παίξουμε video games και να κάτσουμε’. Ήρθαν, παρτάραμε, και είπαμε ας παίξουμε λίγη μουσική.’ Σκέφτηκα ‘Τέλειο, αυτό έχει πλάκα.’”

Σε μία άλλη συνέντευξη στο «The Today Show», ευχαρίστησε τους fans του που του στάθηκαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και είπε χαρακτηριστικά πως βίωσε ‘το χειρότερο πιθανό πράγμα [πυ θα μπορούσε να ακούσει κάποιος σαν γονιός, αλλά και σαν άνθρωπος’

“Πιο πολλές φορές από ότι μπορείτε να φανταστείτε, ευχόμασταν να μην ξυπνήσουμε”.

“Όταν το κάναμε νιώσαμε την αγάπη των ανθρώπων, ξέραμε πως προσεύχονταν για εμάς.”

Στο νέο του άλμπουμ, ο Michael ηχογράφησε και μία ειδική έκδοση  ‘Stand Up To Cancer’ Carpool Karaoke με τον James Corden.

Πηγή
www.peoplegreece.com
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button