Επικαιρότητα

Συγκλονίζει ο Άγγελος Πεντάρης: «Τεσσάρων μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία»

Άγγελος Πεντάρης: Ο ντράμερ που καθήλωσε κοινό και κριτές στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Ο Άγγελος Πεντάρης, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με τη γέννησή του.

Ο ταλαντούχος μουσικός περιέγραψε πώς με τη δύναμη της ψυχής του κατάφερε να νικήσει το σώμα του αλλά και πώς έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

«Εγώ γεννήθηκα δύο μήνες πρόωρος κι όταν ήμουν τεσσάρων μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία. Αυτό σημαίνει ότι νευρολογικά είχα επηρεαστεί με έναν τρόπο κι οι γιατροί είπαν στους γονείς μου ότι δεν θα μπορώ να κουνήσω τα χέρια μου και τα πόδια μου κι ότι δεν θα μπορώ να έχω μια ανεξάρτητη ζωή. Εκεί ξεκίνησε ο δρόμος μου, ένας αγώνας», είπε ο Άγγελος Πεντάρης.

Όπως είπε στον καθημερινό αγώνα που δίνει έχει την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειάς του ενώ τα λόγια της φυσιοθεραπεύτριάς του έγιναν «οδηγός» σε κάθε του βήμα.

«Είμαι πάρα πολύ τυχερός για όλη την οικογένεια που έχω»

«Η πορεία μου ξεκίνησε πολύ νωρίς. Εννέα μηνών οι γονείς μου κατάλαβαν πόσο σοβαρή διάγνωση είχα και από τότε ξεκίνησα καθημερινή φυσικοθεραπεία και δεν έχω σταματήσει μέχρι σήμερα, που είμαι 25 ετών… Αυτό που κάνω αλλάζει και βελτιώνεται ανάλογα με τις ανάγκες μου, αλλά από 9 μηνών μέχρι και σήμερα δεν έχω σταματήσει. Είμαι πάρα πολύ τυχερός για όλη την οικογένεια που έχω. Ο καθένας με στήριξε με τον δικό του τρόπο και είναι πολύ ανθρώπινο όλοι να νιώθουμε ότι περνάμε στιγμές που δεν μπορούμε, ότι δεν αντέχουμε άλλο αυτό που περνάμε και για αυτό είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα στήριγμα. Εγώ είμαι τυχερός γιατί είχα παραπάνω από ένα στήριγμα και για αυτό έχω καταφέρει να κάνω πολλά πράγματα», σημείωσε ο Άγγελος Πεντάρης.

Δείτε τον Άγγελο Πεντάρη να παίζει ντραμς στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Πηγή
www.enimerotiko.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button