Επικαιρότητα

Συγκλονίζει η μητέρα του 20χρονου Πάρη που «έσβησε» σε κέντρο αποκατάστασης – «Θέλω να μάθω την αλήθεια»

Η κυρία Κατερίνα, η μητέρα του 20χρονου Πάρη που φιλοξενείτο σε κέντρο αποκατάστασης της Θεσσαλονίκης και κατέληξε από εγκεφαλική αιμορραγία, φιλοξενήθηκε στο T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το τι πέρασε η ίδια και η οικογένειά της. Μέχρι και σήμερα επιμένει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού της.

«Μετατρέψαμε το σπίτι μας σε ίδρυμα. Υπάρχουν δύο μεγαλύτερα παιδιά που έμεναν μαζί μας. Έπρεπε να ζυγίσω εγώ ως μαμά από τον πατέρα, τα άλλα δύο παιδιά και τον Πάρη και η ζυγαριά έγερνε δυστυχώς προς τον Πάρη, πιστεύοντας πως είναι για το καλό του και για λίγο χρονικό διάστημα. Δεν ξέραμε για τα ιδρύματα. Θέλαμε να είναι πιο ασφαλής εκεί ο Πάρης» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κατερίνα στο T-live, η οποία τόνισε ότι η απόφαση να πάει ο Πάρης σε κέντρο αποκατάστασης δεν πάρθηκε μέσα σε μία ημέρα. «Έπρεπε να πάρουμε την απόφαση αυτή για το καλό του, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν. Μάλλον, επαληθεύτηκαν οι δισταγμοί μου και στο πίσω μέρος του μυαλού μου τι περιέχει η λέξη ίδρυμα», είπε στη συνέχεια.

«Το παιδί ήταν σε εξωτερικά άθλια κατάσταση. Γιατί εγώ τους παρέδωσα ένα παιδί πολύ φροντισμένο και περιποιημένο, ήδη εκπαιδευμένο π.χ. να πηγαίνει τουαλέτα και παρέλαβα ένα παιδί σαν να ήταν κουρέλι. Δεν σέβονταν ούτε τη μία ώρα του επισκεπτηρίου, έστω να παραδίδουν ένα παιδί όμορφο. Πληγωνόμουν πολύ. Στο τέλος όμως έλεγα: “Ας είναι γερός και ας έρχεται με άθλια ρούχα”, αλλά κάθε φορά τον έβλεπα με χτυπημένο το κεφάλι. Τους ρωτούσα τι συνέβη και μου έλεγαν δεν ξέρω. Και αυτό ήταν που με τρόμαζε πολλές φορές… Πήρε τόση αγάπη και μία ασυνείδητη, ελεεινή πράξη ενός ασυνείδητου εργαζόμενου μας τον στέρησε. Θα μπορούσε να του δείξει αγάπη! Ήθελα μόνο να τον αγκαλιάζω και να τον φιλάω, ήξερα ότι δεν έχει δυνατότητες. Τον στέρησαν από τον πατέρα του και τα αδέρφια του», συνέχισε η κ. Κατερίνα.

Η οικογένεια από τις πρώτες στιγμές μετά τον θάνατο του 20χρονου Πάρη κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία. Έχουν ήδη περάσει περισσότερες από 40 ημέρες από την απώλεια. «Ο ιατροδικαστής είπε εγκεφαλική αιμορραγία στο μαλακό μόριο του εγκεφάλου» σημείωσε η κ. Κατερίνα

Πηγή
www.tlife.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button