Επικαιρότητα

Συγκεντρώνουμε παιδικά βιβλία και επιτραπέζια παιχνίδια για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το ΚΔΑΠ Ζωούπολη μας καλεί να συμμετάσχουμε στη δράση του για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Αν λοιπόν θέλετε να συνδράμετε στην αξιόλογη πρωτοβουλία τους τότε σπεύσατε να προσφέρετε παιδικά βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια και υλικά δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά του Οργανισμού.

ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

☺️ Βιβλία (με έμφαση στη διαφορετικότητα)
☺️Επιτραπέζια
☺️Κηρομπογιές
☺️Τέμπερες σε μπουκάλια (κόκκινο, κίτρινο, μπλε, πράσινο, λευκό, ασημί και χρυσό)
☺️Χαρτόνια 50x70cm (μαύρο και καφέ)
☺️Λευκό χαρτόνι μέτρου
☺️Γλωσσοπίεστρα
☺️Πολύχρωμες κιμωλίες
☺️Κόλλες σιλικόνης
☺️Blutack
☺️Χαρτόνια σε μπλοκ Α4 (κόκκινο, πράσινο, κίτρινο και εορταστικά, με γκλιτερ)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ

Θα συγκεντρώσουν τα υλικά στο ΚΔΑΠ  από 15/11 έως 3/12, έπειτα θα τα τακτοποιήσουν σε κούτες και θα τα παραδώσουν στην Κιβωτό του Κόσμου.

🆘Πρέπει να τονίσουμε ότι όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι καινούργια για τον αποφυγή μετάδοσης μικροβίων.🆘

➡️Αν θέλεις και εσύ να συνδράμεις σε αυτή την πρωτοβουλία, μπορείς να παραδώσεις στο ΚΔΑΠ ο,τι επιθυμείς :

🗓️Δευτέρα – Παρασκευή
🕰️13:30 – 21:00

📍Ελ.Βενιζελου 18-20, Γαλάτσι

📞211 1191897

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα από τον ιερέα πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με εφόδια την αγάπη του για τα παιδιά και την ανιδιοτελή προσφορά προς το συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη.

Η ΚτΚ στα 21 χρόνια λειτουργίας της δραστηριοποιείται και απευθύνεται στις μητέρες και στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές και άπορες οικογένειες.

Φροντίζει να καλύπτονται οι ανάγκες τους (και των οικογένειών τους) σε σίτιση, ένδυση, υπόδηση, οικονομική ενίσχυση (πρόγραμμα «Στέγη για τη μητέρα και το παιδί»), ιατροφαρμακευτική και οδοντιατρική περίθαλψη, συμβουλευτικές και νομικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εκπαίδευσης, κατάρτισης και εύρεσης εργασίας κλπ.

Διαθέτει σπίτια ολοήμερης (κλειστής) φιλοξενίας παιδιών, όπου 200 παιδιά μένουν κατόπιν εισαγγελικής εντολής κι ανάθεσης επιμέλειας σε μας,  στην Αθήνα, στην Άνοιξη Αττικής, στον Πειραιά, στην Πωγωνιανή και Κόνιτσα Ηπείρου, στο Βόλο και στη Χίο και κέντρο ημέρας για 400 παιδιά στην Αθήνα.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button