Επικαιρότητα

Συγκεντρώθηκε το επιθυμητό ποσό για τον 7χρονο Χρήστο

Η ανθρωπιά υπάρχει ακόμη. Οι εκκλήσεις της οικογένειας του 7χρονου Χρήστου Κωστόπουλου για οικονομική ενίσχυση απέδωσαν με το παραπάνω, όπως δηλώνει συγκινημένος αποκλειστικά στην «Πατρίς» ο πατέρας του Παναγιώτης.

Για την ενίσχυση στον αγώνα ζωής που δίνει ο Χρήστος διοργανώθηκαν συναυλίες, ποδοσφαιρικοί αγώνες και φιλανθρωπικές συνανθροίσεις, ενώ υπήρχαν και αρκετοί ανώνυμοι όχι μόνο από την Ηλεία αλλά και από την υπόλοιπη χώρα που βοήθησαν οικονομικά.

«Μέσα από την καρδιά μας»

«Χριστός Ανέστη! Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο ειδικά τους συντοπίτες μου  από την Ηλεία που έχουν μεγάλη καρδιά και  ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας για βοήθεια. Από την Νέα Μανωλάδα μέχρι το Γιαννιτσοχώρι, οι Ηλείοι βοήθησαν. Ευχαριστώ και τον Τάσο Παπαδόπουλο από τα Καβάσιλα για την μεγάλη του στήριξη.Τους ευχαριστούμε όλους και ειδικά ο Χρήστος, από την καρδιά μας. Ανταπόκριση υπήρχε και από την υπόλοιπη Ελλάδα.  Ο Χρήστος για να συνεχίσει τον αγώνα του χρειάζεται χρήματα και αυτά συγκεντρώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν  αυτή τη στιγμή περίπου 40.000 ευρώ , ποσό που μας κάνει να ελπίζουμε. Ο Χρήστος συνεχίζει να χαμογελάει, είναι χαρούμενος και το χαμόγελό του μας δίνει δύναμη . Σας ευχαριστούμε όλους!». Αυτά είναι τα λόγια του Παναγιώτη Κωστόπουλο που μαζί με την συζυγό του βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό του Χρήστου.

Οι θεραπείες

Εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια ο 7χρονος δίνει με θάρρος σκληρή μάχη με το ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου και προσπαθεί να νικήσει τις νέες εστίες.  Πριν από μερικές μέρες ολοκληρώθηκε η δεύτερη χημειοθεραπεία και ετομάζεται για την επόμενη.

Στη συνέχεια όπως δήλωσε στην «Πατρίς» ο Παναγιώτης Κωστόπουλος, ο Χρήστος θα κάνει επανέλεγχο για την κατάσταση των άλλων εστιών και από το αποτέλεσμα θα κριθεί η εξέλιξη. Αν χρειαστεί χειρουργείο (μακάρι να μην χρειαστεί) αυτό θα γίνει στην  Ελλάδα ή την Μεγ. Βρετανία ή την Αμερική.

Πάντα χαμογελά

Εκείνο που δίνει δύναμη σε γιατρούς και γονείς είναι το χαμόγελο του Χρήστου. «Χαμόγελο που καθηλώνει και δίνει σε όλους δύναμη» λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας του. Ο Χρήστος τις μέρες του Πάσχα δέχθηκε νέα δώρα, ενώ προ ημερών τον επισκέφθηκε για άλλη μια φορά και ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος ως γνωστό στηρίζει πάντα τη δράση του Συλλόγου Ελπίδα της Ογκολογικής Μονάδας «Μαριάννας Βαρδινογιάννη». Ο μικρός Χρήστος έχει βρεθεί και στα τηλεοπτικά γυρίσματα του «Voice» για να συναντήσει τον Σάκη.

Πηγή
www.patrisnews.com
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button