Επικαιρότητα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κινδυνεύει να συλληφθεί ο παρουσιαστής – Ψάχνουν και για άλλα ροζ βίντεο

Παρενέβη η  Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης μετά τις νέες καταγγελίες για δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού με άλλες κοπέλες – Οι αξιωματικοί της Δίωξης ερευνούν αν υπάρχουν και πόσα άλλα ερωτικά βίντεο κι αν ο παρουσιαστής αποκόμιζε κέρδη

Τον κίνδυνο ακόμα και να συλληφθεί αντιμετωπίζει πλέον ο πρώην  παρουσιαστής των “Ράδιο Αρβύλα” Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την εισαγγελική παρέμβαση και την παραγγελία που εδόθη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για διερεύνηση σε βάθος της υπόθεσης.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες,  οι αξιωματικοί της Δίωξης ξεκίνησαν «περιπολίες στο διαδίκτυο» προκειμένου να διαπιστωθεί αν σε συγκεκριμένους λογαριασμούς υπάρχουν και άλλα αναρτημένα βίντεο με θύματα νεαρές γυναίκες που τραβήχτηκαν από τον 58χρονο.

Στην ουσία δηλαδή ψάχνουν για ροζ βίντεο που ανέβαζε ο παρουσιαστής χωρίς φυσικά την έγκριση των συντρόφων του, πόσα είναι αυτά και αν αποκόμιζε κέρδη από αυτή τη σκοτεινή δραστηριότητα.

Τα αδικήματα σε αυτή την περίπτωση είναι αυτόφωρα και διαρκή και συνεπώς αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει και άλλο υλικό κινδυνεύει με σύλληψη. Ωστόσο όπως λένε στο protothema.gr αρμόδιοι αξιωματικοί, η έρευνα είναι χρονοβόρα και δεν αναμένονται αποτελέσματα μέσα στις επόμενες ώρες.

Παρενέβη η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Οι νέες καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον τηλεπαρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Μετά την αρχική αποκάλυψη ότι ο γνωστός παρουσιαστής δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, εν αγνοία της, ακολούθησαν ανάλογες καταγγελίες κι από άλλες γυναίκες.

Αυτές καλείται τώρα να διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, ύστερα από παραγγελία που έδωσε εισαγγελέας πρωτοδικών. Είχε προηγηθεί σχετική εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Πιο συγκεκριμένα, το αδίκημα που ερευνάται, εάν τελέστηκε, είναι αυτό της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου.

Πηγή
www.protothema.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button