Επικαιρότητα

Σπουδαία κίνηση από την Εθνική πόλο: Δωρίζει το μισό πριμ στους πληγέντες απ’ τις φωτιές

«Θεωρούμε χρέος μας να βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους» δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής Γιάννης Φουντούλης

Ψυχάρες με τα όλα τους, εντός και εκτός πισίνας, αποδεικνύονται οι παίκτες της Εθνικής πόλο.

Οι διεθνείς άσοι λίγο μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πληροφορήθηκαν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, τους έδωσε πριμ ύψους 200.000 ευρώ. Και οι Έλληνες πολίστες, έδειξαν εμπράκτως αυτό που τόσες μέρες έλεγαν στις δηλώσεις τους, ότι η σκέψη και το μυαλό τους, πέραν των αγώνων, βρισκόταν στην Ελλάδα και στους ανθρώπους που έχουν πληγεί και πλήττονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

«Θεωρούμε χρέος μας να βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους», ανακοίνωσε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Φουντούλης, σε μια σπουδαία κίνηση από παίκτες που δεν ανήκουν στην κατηγορία των επαγγελματιών αθλητών με «βαριά» συμβόλαια.

Η ανακοίνωση εκ μέρους της Εθνικής ομάδας έγινε από την ΕΟΕ: «Εκ μέρους της Εθνικής ομάδας πόλο, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, με αφορμή το πριμ που έδωσε στους παίκτες ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε τα εξής:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους”».

Πηγή
www.ethnos.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button