Επικαιρότητα

Σε Σχολείο όπου φοιτούν αποκλειστικά μαθητές ΑμΕΑ δεν υπάρχει Νοσηλεύτρια/ης ούτε για δείγμα, ενώ υπάρχει μια (1) Βοηθός ΜΟΝΟ για όλα τα Παιδιά!!!

Άντε πάλι…(μεγάλη ανάρτηση)!

Ο πρίγκηπας σήμερα πήγε σχολείο 1η μέρα και ξεκινήσαμε οικογενειακά για τον αγιασμό που ήταν προγραμματισμένος για τις 11.

Είχαμε ελπίδες για φέτος μια και τα ραδιόφωνα, και οι ειδήσεις και όλα είχαν λυσσάξει τις τελευταίες μέρες ότι «όλα είναι έτοιμα χωρίς σχεδόν κανένα κενό» και μάλιστα για πρώτη φορά έλεγαν τα υπουργεία και ο πολύ λίγος υπουργός Παιδείας «το προσωπικό στα «Ειδικά Γυμνάσια Λύκεια» είναι κατά 99% στην θέση του..» (εδώ γελάνε ακόμα και οι «αυταπατημένοι»..)

Στο βιντεακι ακούτε την διευθύντρια του Ειδικού Γυμνασίου Λυκείου Ηλιούπολης να ξαναπιάνει το μικρόφωνο και να μας ενημερώνει ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ άνθρωπος νοσηλευτικό προσωπικό και ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ βοηθός. Δηλαδή σε σχολείο όπου φοιτούν αποκλειστικά μαθητές ΑμΕΑ δεν υπάρχει νοσηλεύτρια/ης ούτε για δείγμα, ενώ υπάρχει μια (1) βοηθός ΜΌΝΟ για όλα τα παιδιά!!!

Στην φωτογραφία από τα υπέροχα πλάσματα που ακούνε την διευθύντρια τους ίσως και τα μισά να χρειάζονται καθημερινά κάποια φαρμακευτική αγωγή ή διαχείριση π.χ. επιληψίας, αλλά το ελληνικό δημόσιο δεν έχει καταφέρει ακόμα να διορίσει ή να βρει 2-3 νοσηλευτές που είναι απαραίτητοι!! Οπότε σχολείο γιοκ για αυτά τα παιδιά μέχρι να βρεθεί νοσηλευτής ή με απόφαση ρίσκο των γονιών χωρίς, ή με τους γονείς να πηγαινο-έρχονται στο σχολείο τις ώρες που πρέπει…(ποιός νοιάζεται αν δουλεύουν οι γονείς ή αν έχουν αλλά δύο παιδιά…)

Στην πρώτη πράξη ομιλίας της Super διευθύντριας (κανονικά έπρεπε η Marvel να τους κάνει ήρωες με αυτά που τραβάνε οι άνθρωποι) μας μίλησε μόνο για προβλήματα. Η ομιλία ξεκίνησε με το «καλώς ήρθατε, φέτος έχουμε αυτό και αυτό και αυτό και αυτό και αυτό το πρόβλημα..» και έφτασε μέχρι τέλους με τα ίδια ζητήματα. Λείπουν τουλάχιστον 3-4 καθηγητές συν τους βοηθούς συν τους νοσηλευτές, δεν έχουν έρθει βιβλία, δεν..δεν..δεν παρόλο τις ατελείωτες ενοχλήσεις στους αρμόδιους, τα ατελείωτα τηλεφωνήματα και τις γνωστές υποσχέσεις και δεσμεύσεις..

Τελειώνοντας η σεμνή τελετή αναφοράς των προβλημάτων, γιατί αγιασμό δεν τον λες, βγήκαμε στο προαύλιο όπου μάθαμε ότι κάνεις δεν έχει εγκρίνει τα κεφάλαια συντήρησης του στόλου ειδικών οχημάτων του σχολείου με αποτέλεσμα να μην είναι ασφαλή και για αυτόν τον λόγο μισθώθηκαν οχήματα για να καλυφθούν οι ανάγκες. Στον πρίγκηπα π.χ. έλαχε βαν λιμουζίνα «μερσεντε» μαύρη…μεγαλεία θα λέγαμε αν εξαιρέσεις ότι έχει καθίσματα και δεν έχει ράμπα άρα μάλλον για τίποτα χλιδάτους τουρίστες στην Μύκονο κάνει πάρα για μαθητές ΑμΕΑ με αναπηρικά αμαξίδια..λεπτομέρειες που δεν μπορούν να χαλάσουν την «ζωαρα» κάποιων που πάνε χλιδάτα στην ΔΕΘ και ανησυχούν μην η Μενεγάκη δεν είναι στην θέση της φέτος..άλλωστε δικός μας ο πρίγκηπας, δικά μας και τα προβλήματα που δημιουργούνται από την διαχρονική τους ανικανότητα…και γράφω διαχρονική γιατί δεν είναι τωρινό το θέμα..για αυτούς τα «μισθά» να πέφτουν κάθε 1η και 15η και όλα καλά..

Ρε εξουσιολάγνα τομάρια, ρε «σωτήρες» των πάντων, ρε «ευαισθητούληδες» εξ ιδεολογίας αντί να βολτάρετε στις ΔΕΘ, αντί να εμφανίζεστε στους αγιασμούς και να κορδώνεστε σαν γύφτικα σκερπάνια ασχοληθείτε με την καθημερινότητα και κάντε τα βασικά..και ΟΚ είστε διαχρονικά ανίκανοι αλλά δεν μπορείτε στο +/-10% του μαθητικού πληθυσμού (ΑμΕΑ επί του συνόλου) να δείξετε σεβασμό και να τα έχετε ΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΑ; ρε τόσο ξεφτιλισμένοι είστε;

Θα το γράψω ως παρότρυνση πάλι: «αν με διαβάσεις, και είσαι νέος γονιός παιδιού με Ειδικές Ικανότητες σε μικρή ηλικία ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ! Εδώ στο Ελλαδιστάν και το παιδί σου και εσύ είσαι βάρος/ενοχλητικός και όχι υποχρέωση για στήριξη…ΦΥΓΕ και μην γυρίσεις ούτε για διακοπές γιατί και στα περισσότερα μέρη η πρόσβαση δεν υφίσταται για ένα μέλος της οικογένειας σου!

*πάντα περήφανος που είμαι Έλληνας και πατέρας του πρίγκηπα και πάντα ντροπιασμένος για το κράτος που με εκπροσωπεί!

https://www.facebook.com/Fiataki/posts/10154860781477325

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button