Επικαιρότητα

Σάλος με δάσκαλο που σπρώχνει και ρίχνει κάτω κοριτσάκι – Σοκαριστικό βίντεο

Το κοριτσάκι βάζει τα κλάματα αλλά ο δάσκαλος δεν δείχνει να πτοείται

Οργή προκαλεί βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που δάσκαλος σε παιδικό σταθμό του Οχάιο να σπρώχνει βίαια ένα 4χρονο κορίτσι, το οποίο πέφτει στο πάτωμα. Ακόμα πιο εξοργιστικό είναι πως μια δεύτερη δασκάλα παρακολουθεί το περιστατικό και στη συνέχεια αποχωρεί σα να μη συνέβη τίποτα.

Ο James Ciolino, δάσκαλος  του παιδικού σταθμού Wilde Kingdom Early Learning Center, συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκαν κατηγορίες για επίθεση για το περιστατικό της 21ης Ιουνίου. Το κοριτσάκι έπεσε με την πλάτη στο έδαφος και έβαλε τα κλάματα.

«Φύγε από εδώ!» ακούγεται να λέει ο Ciolino και συνεχίζει το χειροκρότημα και το τραγούδι προς την υπόλοιπη τάξη.
Το κορίτσι κλαίει δυνατά στο πάτωμα για σχεδόν ένα λεπτό και εκείνος σηκώνεται τελικά από την καρέκλα του – αντί όμως να δει πώς είναι και να προσπαθήσει να την παρηγορήσει, τη σηκώνει και τη βγάζει έξω από την αίθουσα.

Η Lisa McMillion, διευθύντρια του παιδικού σταθμού Fairfield, δήλωσε στο κανάλι WKRC-TV ότι απέλυσε και τους δύο δασκάλους και τους κατήγγειλε στις αρχές.

«Το ίδιο το βίντεο έχει μέσα του την αλήθεια που χρειάζεται», είπε η διευθύντρια. «Έτσι καθώς το παρακολουθείς, ξέρεις αμέσως τι χρειάζεται να γίνει», σημειώνει.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button