Άρθρογραφία

Πόσο καθαροί είναι οι παιδότοποι που παίζουν τα παιδιά σας;

Πώς να προστατεύσετε τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής σας

Τα κοιτάτε να παίζουν αμέριμνα με τους φίλους τους, να σκαρφαλώνουν και να τρέχουν με όλη τη ζωντάνια των παιδικών τους χρόνων.

«Βουτάνε» στη πισίνα με τα μπαλάκια, ανεβαίνουν στη φουσκωτή τσουλήθρα και χοροπηδάνε στο τραμπολίνο χωρίς έγνοιες. Πόσο ήσυχες είστε όμως εσείς με την καθαριότητα των παιδότοπων; Βλέποντας τα παιδιά σας να αγγίζουν τόσες επιφάνειες και στη συνέχεια το πρόσωπο και τα ρούχα τους πόσο σίγουρες είστε για την ασφάλεια και την υγιεινή του χώρου;

Ένας παιδικός βήχας ή ένα φτέρνισμα είναι αρκετό για την ανάπτυξη μικροβίων σε ελάχιστο χρονικό διάστημα με τα παιχνίδια να αποτελούν εστίες μικροβίων. Αν αναλογιστείτε ότι τέτοιοι χώροι με παιχνίδια είναι δύσκολο να καθαρίζονται συχνά, τι μπορείτε να κάνετε για την υγεία των παιδιών σας;

Τη λύση σε κάθε ανήσυχη μαμά έρχονται να δώσουν οι «Καθαροί Παιδότοποι», μια εταιρεία εξειδικευμένη στην καθαριότητα και απολύμανση των φουσκωτών και παιχνιδοκατασκευών, όπως επίσης και σε μπαλάκια και παιχνίδια που διατίθενται σε παιδότοπους.

Παρέχει υπηρεσίες καθαριότητας με χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού, αποκλειστικά και μόνο για τους συγκεκριμένους χώρους όπου παίζουν παιδιά τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής.

Διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001, παρέχει ειδικό εξοπλισμό πλύσης συμπυκνωμένου αφρού και χρησιμοποιεί μη τοξικά απορρυπαντικά εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. Επίσης διαθέτει ειδικό σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης για τα πλαστικά μπαλάκια που βρίσκονται στις μπαλοπισίνες.

Οι μπάλες που βρίσκονται στις μπαλοπισίνες των παιδότοπων είναι το παιχνίδι που χρησιμοποιείται περισσότερο από τα παιδιά, επομένως η απολύμανσή τους και ο σωστός καθαρισμός, που θα απομακρύνει επιπλέον σκόνη, αποτελούν επιτακτική ανάγκη.

Ζητήστε από τον παιδότοπο που πηγαίνετε να θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την καθαριότητα και την απολύμανση του χώρου και νιώστε ασφάλεια όσο τα παιδιά παίζουν και διασκεδάζουν.

Στην ιστοσελίδα «Καθαροί Παιδότοποι» θα βρείτε αποκλειστικά παιδότοπους συνεργαζόμενους με την εταιρεία. Αναζητήστε ακόμη παιδότοπους που είναι μέλη του group «Kαθαροί Παιδότοποι» με το ειδικό σήμα.

Στη σελίδα στο facebook ενημερώνεστε για νέους και παλιούς παιδότοπους, διαγωνισμούς, διάφορα events  και πολλά ενδιαφέροντα άρθρα που αφορούν εσάς και τα παιδιά.

Πληροφορίες

Καθαροί Παιδότοποι

Τ: 2110125219

M: 6936825514

Mail: info@katharoipaidotopoi.gr

katharoipaidotopoi.gr

Πηγή
www.newsbeast.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button