Επικαιρότητα

Πτολεμαΐδα: Αδιαφορία για την αξιοποίηση του διαμερίσματος των ΑΜΕΑ

Αναξιοποίητο το διαμέρισμα του Συλλόγου Ατόμων με αναπηρία της Π Ε Κοζάνης, στην Αθήνα, γιατί κανένας φοιτητής από την Κοζάνη και την Πτολεμαίδα, δεν επέδειξε ενδιαφέρον για την ενοικίαση του, ενισχύοντας με το χαμηλό αντίτιμο τα οικονομικά του Συλλόγου, ενώ, ούτε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπως και Αυτοδιοικητικοί της περιοχής, που υποσχέθηκαν να βοηθήσουν, δεν έκαναν τίποτε.

Τα παραπάνω αναφέρει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μιχάλης Μίγγος, εκφράζοντας εμμέσως το παράπονο του, κι αφού, οι ανακοινώσεις στον τύπο δεν έφεραν αποτέλεσμα, θα απευθυνθεί σε Κτηματομεσιτικό γραφείο, για να αποφύγει το οίκημα την φθορά.

Το 86 τετραγωνικών μέτρων, δυάρι διαμέρισμα, πλήρως εξοπλισμένο, βρίσκεται μεταξύ της πλατείας Βάθης και του Σταθμού Λαρίσης, που περιήλθε στην κυριότητα και χρήση του Συλλόγου πριν από 10 μήνες, δωρεά της αείμνηστης Αθηνά Παντελιά, από τη Βέροια.

Μελλοντικά, ο χώρος αυτός θα διατίθεται  σε συμπολίτες μας, οι οποίο για λόγους Υγείας θα πρέπει να παραμείνουν στην Αθήνα, ώστε, να περιοριστούν τα έξοδα τους.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Πηγή
www.ert.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button