Επικαιρότητα

Πρόγραμμα Ενημέρωσης και Δωρεάν Κλινικού Ελέγχου Μαστού για Γυναίκες 20-39 ετών

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» για ακόμα μία χρονιά διοργανώνει το Πρόγραμμα Ενημέρωσης και Κλινικής Εξέτασης μαστού για νέες γυναίκες 20-39 ετών, σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ).

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες 20-39 ετών και περιλαμβάνει Δωρεάν Κλινικό Έλεγχο μαστού από χειρουργούς της ΕΧΕΜ και εφόσον κριθεί απαραίτητο από τους ειδικούς, παραπομπή για δωρεάν εξετάσεις (Μαστογραφία, Υπέρηχο μαστού ή πιο εξειδικευμένες εξετάσεις) σε διαγνωστικά κέντρα.

Στόχος του προγράμματος είναι να ενημερωθούν οι γυναίκες 20-39 ετών για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης, να έρθουν σε επαφή με ειδικούς γιατρούς μαστού που θα τις ενημερώσουν για την υγεία του μαστού τους, να εξοικειωθούν οι νεότερες γυναίκες με τη διαδικασία της κλινικής εξέτασης μαστού και να κάνουν δωρεάν εξετάσεις ανάλογα με τις συστάσεις των ειδικών.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 23 Νοεμβρίου έως Πέμπτη 29 Νοεμβρίου. Ο κλινικός έλεγχος μαστού θα λάβει χώρα στα γραφεία του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας ( Γούναρη 37).

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν για ραντεβού από 5  Νοεμβρίου έως  22 Νοεμβρίου10πμ -1μμ στο τηλέφωνο: 2610 222 274

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα  και στη Θεσσαλονίκη με διοργάνωση από τους τοπικούς Συλλόγους «Άλμα Ζωής» στις αντίστοιχες πόλεις στις παρακάτω ημερομηνίες:

Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού  «Άλμα Ζωής: 
Διάρκεια προγράμματος: 12 -23 Νοεμβρίου 2018

Τόπος πραγματοποίησης εξετάσεων: στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Αθηναίων – Καλφοπούλειο Υγειονομικό Κέντρο (Σόλωνος 78, Αθήνα).
Τηλέφωνο για ραντεβού:  210 88 15 444    

Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη): 
Διάρκεια προγράμματος: 12-15 Νοεμβρίου 2018

Τόπος πραγματοποίησης εξετάσεων: Λευκός Πύργος, Κινητή Μονάδα Μαστογράφου του Α.Ν.Θ. «Θεαγένειο».
Τηλέφωνο για ραντεβού: 2310 285 181

Το πρόγραμμα Ενημέρωσης και Κλινικού ελέγχου μαστού γυναικών 20-39 ετών υλοποιείται από τα καθαρά έσοδα του συμβολικού αγώνα δρόμου και περιπάτου Greece Race for the Cure®, με την ευγενική υποστήριξη των δημητριακών FITNESS® της Nestlé.

Μπορείτε να δείτε το video της ενέργειας:

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button