Επικαιρότητα

Προσομοίωση ταξιδιού με αεροπλάνο της Cyprus για παιδιά με αυτισμό

Η Cyprus Airways, σε συνεργασία με το Flight  Safety Foundation, διοργάνωσαν την Τρίτη ειδική εκδήλωση για παιδιά με αυτισμό.

Σε δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρεται ότι τα εξήντα παιδιά και οι συνοδοί τους επισκέφθηκαν το αεροδρόμιο Λάρνακας για να λάβουν μέρος σε προγραμματισμένη προσομοίωση αεροπορικού ταξιδιού.

Η προσομοίωση ξεκίνησε από την είσοδο στις Αναχωρήσεις του αεροδρομίου Λάρνακας, ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα στάδια, ξεκινώντας από τη διαδικασία check-in και καταλήγοντας σε αεροσκάφος της Cyprus Airways, όπου οι περίπου 120 συμμετέχοντες – παιδιά και συνοδοί – παρακολούθησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες και οδηγίες ασφαλείας που προηγούνται της απογείωσης.

Το αεροσκάφος της Cyprus Airways τροχοδρομήθηκε στον δίαυλο για 20 λεπτά. Η προσομοίωση έγινε κατορθωτή με την έμπρακτη υποστήριξη της Hermes Airports και ICTS.

Η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways, δήλωσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι η εταιρεία στέλνει ανοικτή πρόσκληση στους συνδέσμους για άτομα με αυτισμό, καθώς με την προσομοίωση αεροπορικού ταξιδιού δόθηκε η ευκαιρία σε παιδιά και εφήβους με αυτισμό, καθώς και στις οικογένειές τους, να προετοιμαστούν, αλλά και να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες που περιλαμβάνει μια πτήση.

Πηγή
www.sigmalive.com
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button