Άρθρογραφία

Γνωρίστε τη νέα συνεργάτη του ΑμεΑ Care κα Πούλου Αικατερίνη

Η νέα μας συνεργάτης, συνειδητοποιημένη, ευαισθητοποιημένη σε ότι αφορά τις ευπαθείς ομάδες, επιστήμονας με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή σας παραθέτει σύντομο βιογραφικό για να την γνωρίσετε…


Ονομάζομαι Πούλου Αικατερίνη και είμαι Ειδική Παιδαγωγός.

Πάντα ήθελα να ασχοληθώ, να μελετήσω και να κατανοήσω χαρακτήρες και συμπεριφοράς ιδιαίτερων ατόμων.

Η ευαισθησία μου όμως σε αυτά τα άτομα για αρκετά χρόνια με τρόμαζε, πίστευα οτι δεν θα είμαι το κατάλληλο άτομο για να τους προσφέρω αυτά που ήθελα και δεν το τολμούσα!

Σπουδάζω ψυχολογία και ταυτόχρονα Marketing και δουλεύω για 15 χρόνια ως τραπεζικός ξέρω όμως οτι αυτό που κάνω δεν το αγαπάω…δεν με εκφράζει…δεν είμαι η Κατερίνα! Παραιτούμαι! Αποφασίζω να κάνω αυτό που ήθελα πάντα αλλά φοβόμουν…

Έχουν ωριμάσει πια τα θέλω μου και ξεκινάω τις σπουδές μου στις Μαθησιακές Δυσκολίες-ΔΕΠΥ και την εξειδίκευση μου στην Ειδική Αγωγή στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εργάζομαι εθελοντικά σε ιδρύματα με άτομα με ειδικές ανάγκες και πιο συγκεκριμένα με αυτισμό. Εμπειρία μοναδική, εκεί κατάλαβα οτι η ενασχόληση μου με αυτά τα μοναδικά άτομα με κάνουν καλύτερο άνθρωπο μου δίνουν δύναμη.

Είμαι πλέον ήρεμη! Την ίδια χρονική περίοδο κάνω την πρακτική μου σε ειδικό δημοτικό σχολείο στην Αθήνα και γίνομαι μέλος σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση Athens Therapy Dogs (θεραπευτική επαφή με σκύλους ως εναλλακτική προσέγγιση σε παιδιά και ενήλικες).

Πέρασα και συνεχίζω από πολλά ιδρύματα και κέντρα ημέρας απασχόλησης ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες από αυτή την προσέγγιση, όμορφες γλυκές στιγμές με τα παιδιά και τα σκυλάκια!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα εργάζομαι ως ειδική παιδαγωγός σε ένα σύλλογο ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Συνεχίζω να προσφέρω τις γνώσεις μου και την αγάπη μου σε αυτά τα παιδιά όπου θα ήθελα να μπω στα μάτια τους μέσα και να τα δω όπως τα βλέπουν αυτά, όπως τα νιώθουν όλα αυτά που βιώνουν…..

Δώστε χώρο και χρόνο σε αυτά τα μοναδικά άτομα να σας δείξουν τον πλούτο που έχουν μέσα τους.!

  • Bachelor στην Ψυχολογία
  • Πιστοποιήσεις στις μαθησιακές δυσκολίες-ΔΕΠΥ
  • Πιστοποιητικό Επαγγελματικής κατάρτισης- Εξειδίκευση ειδικής αγωγής Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Β’ παιδιατρική Αθηνών
  • Πιστοποίηση Παιγνιοθεραπείας
  • Εκπαιδευόμενη ως ειδική παιδαγωγός στα Therapy Dogs

Πούλου Αικατερίνη – 6944903736

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button