Επικαιρότητα

Πατέρας Παναγιώτη Ραφαήλ: Απέραντη ευγνωμοσύνη στον κόσμο – Από ένα έως 40.000 ευρώ οι δωρέες

Ο Γιώργος Γλωσσιώτης, ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις δωρέες

Την ευγνωμοσύνη του προς όλους τους πολίτες εξέφρασε ο Γιώργος Γλωσσιώτης, ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ. «Ακόμη δεν μπορούμε να συλλάβουμε αυτό που έγινε», είπε.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ, τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στον ειδικό λογαριασμό το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου ήταν 3.100.000 ευρώ. Όπως είπε ο κύριος Γλωσσιώτης το τεράστιο αυτό ποσό συγκεντρώθηκε από δωρεές που ήταν από ένα έως και 40.000 ευρώ.

Επιπλέον ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει για κατάθεση του 1.000.000 εκατομμυρίου ευρώ από άγνωστο ιδιώτη, κάτι που γράφτηκε σε δημοσιεύματα. Τόνισε πως το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί έως τώρα είναι σύμφωνα με όσα γνωρίζει ο ίδιος ύψους 40.000 ευρώ.

Έως τις 31 Οκτωβρίου θα ισχύουν οι κουμπαράδες που θα συγκεντρώνουν δωρεές και  θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Ο πατέρας του παιδιού εξήγησε πως εκτός από τη θεραπεία υπάρχει ένα μεγάλο κόστος μεταφοράς του παιδιού στη Βοστώνη καθώς το ταξίδι δεν μπορεί να γίνει με συμβατική πτήση, αλλά απαιτείται ειδικό αεροπλάνο – ασθενοφόρο. Ο Γιώργος Γλωσσιώτης εξήγησε πως υπάρχουν ακόμη διαδικαστικά για να γίνει το ταξίδι και πως η οικογένεια είναι πανέτοιμη.

Πηγή
LIFO
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button