Επικαιρότητα

Παίκτρια του The Voice «τραγούδησε» με τα χέρια της στη νοηματική

Μια νεαρή παίκτρια του The Voice, δεν ερμήνευσε απλώς το τραγούδι της πίσω από τις καρέκλες των τεσσάρων κριτών.

Όταν η 23χρονη Ελευθερία Τσαγκίρη ανέβηκε στη σκηνή και ξεκίνησε η εισαγωγή του «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις», γρήγορα έγινε αντιληπτό πως, παράλληλα με την φωνητική ερμηνεία της, η νέα κοπέλα «τραγουδούσε» με τα χέρια της τους στίχους, στη νοηματική γλώσσα των κωφών.

Η φωνή της, έπεισε δύο από τους κριτές, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά που πάτησαν το κουμπί και γύρισαν τις καρέκλες τους.

«Το έκανα ταυτόχρονα και στη νοηματική όσο τραγουδούσα. Τραγουδάω από μικρή, ήταν πάντα το όνειρό μου και έβλεπα όλο αυτό στην τηλεόραση» εξήγησε όταν έσβησε η μουσική.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός την ρώτησε για ποιον λόγο επέλεξε να ερμηνεύσει έτσι το τραγούδι κι εκείνη απάντησε: «Σήμερα ήθελα απλά να δώσω και ένα μήνυμα, να μη με ακούσουν όσοι ακούν, γιατί έτυχε να ακούν. Ήθελα να ακούσουν μέσα από τα λόγια, μέσα από τον ρυθμό, μέσα από τον στίχο κυρίως, και όλοι όσοι ίσως έτυχε να μην ακούν». Ως παιδαγωγός γνωρίζει την νοηματική και, όπως λέει, ονειρεύεται ένα μέλλον όπου η μουσική δεν θα έχει όρια και περιορισμούς.

Η Ελευθερία πήγε τελικά στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Δείτε την ερμηνεία της και την κριτική που δέχτηκε.

Πηγή
www.lifo.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button