Επικαιρότητα

Πάτρα: Εξιτήριο για τον 6χρονο Φώτη που χαροπάλεψε έπειτα από το ατύχημα με τα καρτ

Χαμόγελα και στιγμές συγκίνησης αυτή την ώρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου ο 6χρονος Φώτης, το παιδί που παραλίγο να χάσει τη ζωή του από καρτ που προσγειώθηκε πάνω του, σε αγώνες που έλαβαν χώρα στην Πάτρα, ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο!

Σύμφωνα με το tempo24, ο μικρός μαχητής αναμένεται από ώρα σε ώρα να γυρίσει στο σπίτι του και σταδιακά στις καθημερινές δραστηριότητές του.

Όλη η Ελλάδα παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα το σοκαριστικό ατύχημα της 19ης Σεπτεμβρίου, το οποίο προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό και την διασωλήνωση του παιδιού, αρχικά στο Καραμανδάνειο και έπειτα στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Και ενώ στην αρχή, οι γιατροί ήταν εξαιρετικά επιφυλακτικοί, το μικρό παιδί αποδείχθηκε πραγματικός μαχητής και μέρα με τη μέρα άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης. Όταν άρχισε να κουνά τα άκρα του και έπειτα να μιλά, οι ελπίδες όλων αναπτερώθηκαν και κάπως έτσι, η μεγάλη μέρα του εξιτηρίου έφτασε!

Πλέον ο 6χρονος ανυπομονεί να δει τους φίλους του και να επιστρέψει στα παιχνίδια του!

“Γιατί είμαι εδώ;”

“Με ρώτησε γιατί είμαι εδώ. Του εξήγησα ότι έγινε ένα ατύχημα”, είπε σε δηλώσεις του ο πατέρας του 6χρονου, αναμένοντας το εξιτήριο.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button